Serkan Kılıç kimdir? Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Kılıç kaç yaşında ve nerelidir?

Trabzonspor’da yeni yönetim Kurulu belli oldu. Serkan Kılıç kimdir? Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Kılıç kaç yaşında ve nerelidir? İşte Detaylar…

Serkan Kılıç kimdir? Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Kılıç kaç yaşında ve nerelidir?

Trabzonspor’da Olağanüstü Seçimli Genel Kurul öncesinde Başkan Adayı Ertuğrul Doğan’ın listesi belli oldu. Serkan Kılıç kimdir? Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Kılıç kaç yaşında ve nerelidir? Bütün ayrıntılar haberimizde…

Bordo mavili kulüpte 25-26 Mart 2023 tarihlerinde Hayri Gür Spor Salonunda Olağanüstü Seçimli Genel Kurul gerçekleştirilecek. Genel Kurul öncesinde Başkan adayı Ertuğrul Doğan, Listesini Divan Başkanlık Kuruluna verdi. 

İlk etapta 7 kişilik bir liste veren Doğan’ın listesin tamamlandı. Listede Asil üyeler arasında yer alan Serkan Kılıç merak ediliyor. 

Serkan Kılıç kimdir? Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Kılıç kaç yaşında ve nerelidir?

SERKAN KILIÇ KİMDİR?

1976 yılında Trabzon’da dünyaya geldi.

Eğitim hayatının tamamını Trabzon’da tamamladı. İlk olarak 1998 yılında İdmangücüspor Kulübü’nde asbaşkan olarak görev yaptı. Ardından Akçaabat Sebatspor’un Süper Ligde mücadele ettiği yıllarda iki dönem futbol şube sorumlusu olarak yönetim kurulunda çalıştı. Türkiye 3. Profesyonel Lige çıkan Değirmenerespor’da başkanlık yapan Kılıç, kulübün 2. Lige çıkmasının ardında ismini, 1461 Trabzon olarak değiştirmiştir.

Trabzon Kanunispor ve Ortahisar Kanunispor Kulüplerinin kurucularından ve isim belirleyicilerinden olan Serkan Kılıç, 2019 yılında 3. Lig’de mücadele veren Adliyespor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilmiştir. Kılıç, aynı yıl kulübün ismini Çankaya FK değiştirerek bu isim altında 3 yıl kulübü yönetmiştir. 

Birçok sivil toplum kuruluşu, dernek ve spor kulüplerinde yöneticilik yapan Kılıç, Türkiye Atıcılık Federasyonu’nda asbaşkanlık görevini devam ettirmektedir. Savunma Sanayi ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren iş insanı Serkan Kılıç, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi