Selin Ciğerci Kimdir?

Selin Ciğerci kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Selin Ciğerci Kimdir?

SELİN CİĞERCİ KİMDİR?

Selin Ciğerci, 1984 yılında dünyaya gelmiştir.Baba tarafı Konya, anne tarafı ise Kastamonuludur.

CİNSİYET DEĞİŞİMİ:

Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla kadın olan Selin Ciğerci’nin eski adı Okan’dı. DJ’lik yaparak hayatını sürdüren Selin Ciğerci’nin babası ünlü bir hazır giyim firmasının sahibidir. Verdiği bir röportajda cinsiyet değiştirmek istediğini ve babasının ailesinin bunu istemediğini belirten Selin Ciğerci ameliyat parasını annesinden aldığı harçlıklar ile gerçekleştirdiğini belirtmiştir.

TANINIRLIĞI:

Son dönemin fenomen isimlerinden Selin Ciğerci, bir dönem Asuman Krause tarafından sunulan yarışma programı Wipeout’a katılmıştır. Kendisi ve ailesi hakkında çok detaylı bilgiler vermek istemeyen Selin Ciğerci bugüne kadar milletvekili, ünlü futbolcu ve iş adamlarıyla sevgili olduğunu söylemiş ancak isim vermemiştir.

Sosyal medya paylaşımları ve yorumlarıyla sık sık adından söz ettiren Selin Ciğerci, 2018 haziran ayında 'Beş Karat' isimli bir şarkı çıkardı. Selin Ciğerci'ye ilk şarkısında Ebru Polat eşlik etti.  2018 haziran ayında 'Beş Karat' isimli bir şarkı çıkaran Selin Ciğerci, 2019 yaz aylarında Hikaye isimli şarkısına klip çekti.

ÖZEL HAYATI:

Selin Ciğerci, 2 yıldır futbolcu Gökhan Çıra ile aşk yaşamaktadır. Çift, evde sade bir törenle nişanlanmıştır.  Ciğerci, o anları, "Hayatta hiçbir şey imkansız değildir. Hep dua ettim, hep istedim Allah'ımdan. Bugünleri görmeyi hep hayal ettim, nasip oldu. Ağlamamak için kendimi zor tuttum bugün. Allah'ım seni başımdan eksik etmesin" notuyla yayınladı. Tebrik mesajlarının ardından Selin Ciğerci, sosyal medya hesabından "Bu gece tanıdıklarım, arkadaşlarım resmimizi aldı, paylaştı, mutluluklar diledi, etiketledi ama DM'lerime yeni yatağa girdim, bakayım dedim. Ne güzel sözler, ne güzel dilekler, dualar... Tek tek bakmaya çalışacağım, paylaşacağım da biraz... Allah gönlünüze göre versin hepinizin" sözleriyle teşekkür etti.

Gökhan Çıra ise duygularını, "Bugün adını koyduk sonunda. Yıllarımız, verdiğimiz emekler hiçbir zaman boşuna değildi. Hep sana sözünü verdim, bütün sözlerimden bir tanesini yine tuttum. Yine söz veriyorum; ölüm bizi ayırana kadar sen hep benim prensesim olacaksın. İyi günde, kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta... Sen dünyanın en güzel annesi de olacaksın, sadece biraz sabır... Güzelliğin bir kenara, ben senin kalbine aşığım. Allah sevdiği kulunu kullarına sevdirirmiş. Sevilen kadın, eşim, her şeyim..." sözleriyle dile getirdi.

Evlilik teklifi videoları uzun süre konuşulan ikili, 2019 ekim ayında evlenecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi