Ortahisar Kaymakamı Gürkan Demirkale kimdir?

Trabzon'un Ortahisar İlçe Kaymakamı değişti. Yeni kaymakam Gürkan Demirkale oldu. Peki Gürkan Demirkale kimdir? İşte detaylar

Ortahisar Kaymakamı Gürkan Demirkale kimdir?

Resmi Gazete'de yayınlanan kararname ile 624 mülki amirin görev yeri değişirken Trabzon Ortahisar İlçe Kaymakamlığı'na Gürkan Demirkale atandı. Önceki kaymakam Tolga Toğan'da Silivri Kaymakamlığı'na atandı. Yeni kaymakam Gürkan Demirkale kimdir, hangi görevlerde bulunmuştur. İşte hakkındaki detaylar

GÜRKAN DEMİRKALE KİMDİR?

GÜRKAN DEMİRKALE KİMDİR?

Ortahisar Kaymakamlığı'na Amasya'nın Merzifon İlçesi Kaymakamlığı'ndan atanan Demirkale 1977 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Sivaslı olan Demirkale, 2004 yılında 88. Dönem Kaymakamlık Kursunu tamamlamasının ardından Konya'nın Yunak ilçesinin kaymakamı olarak göreve başladı. 

Daha sonra Bitlis'in Mutki ilçesine atanıp burada 2 yıl kaldıktan sonra bu kez 2007 yılında Denizli Güney İlçesi Kaymakamı olarak atandı.  

GÜRKAN DEMİRKALE KİMDİR?

Güney Kaymakamı olarak 3 yıl görev yapan Gürkan Demirkale, sırasıyla 3 yıl Adıymana Besni Kaymakamlığı ve 4 yıl Muğla Köyceğiz Kaymakamlığı yaptı. 2017'de çıkan kararname ile Amasya'nın Merzifon Kaymakamlığına atandı.

Evli ve 2 çocuk babası olan Gürkan Demirkale, 20.08.2021 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Trabzon'un Ortahisar İlçe Kaymakamlığı'na atandı.

Haber61 Haber Servisi

Tıklayın: Mülki Amir Atama Listesi 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler