Meral Kaplan Kimdir?

Meral Kaplan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Meral Kaplan Kimdir?

MERAL KAPLAN KİMDİR?

Meral Kaplan, 8 Nisan 1984 yılında Lüleburgaz’da dünyaya gelmiştir.

KARİYERİ:

Lise eğitiminden sonra Trakya Üniversitesi’nde Turizm ve Otelcilik üzerine eğitim alan Kaplan, üniversite eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul’a gelerek diksiyon eğitimi almıştır. Ardından pek çok oyuncu koçuyla birlikte çalışmıştır. Özellikle 2006’da yayınlanmaya başlayan Sevda Çiçeği isimli dizide canlandırdığı Nazan karakteri ile dikkatleri üzerine çekmiş ve tanınmaya başlamıştır.

Süper Kulüp isimli programın sunuculuğunu yapmıştır. Yıldız Çağrı Atiksoy, Ali Sürmeli, Atilla Olgaç, Kayra Senocak ve Barış Çakmak’ın başrollerini paylaştığı Yağmurdan Sonra isimli dizide Gülçin karakterine hayat vermiştir. 2009 yılında ise Adab-ı Muaşeret isimli filmde Yeliz karakterini canlandırmıştır.  Sevda Çiçeği, En En Son Babalar Duyar, Ateşten Kağıtlar, Gecekondu gibi dizi ve filmlerde rol almıştır. 

ÖZEL HAYATI:

2011 yılında KKTC'li iş adamı Erhan Kanioğlu ile dünyaevine girmiştir. Çiftin bu evliliğinden Ela adında kızları vardır.  Kızlarının dadısı yüzünden boşanma kararı almışlardır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi