Levent Can Kimdir?

Yoğun bakıma kaldırılan oyuncu Levent Can kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Levent Can Kimdir?

LEVENT CAN KİMDİR?

Levent Can, 23 Ağustos 1971 tarihinde dünyaya gelmiştir.

KARİYERİ:

Okul yıllarında oyuncu olmaya karar veren Can, çok başarılı bir öğrenci olmasa da kendisini oyunculuk anlamında geliştirmiş ve çok başarılı bir oyuncu olmayı başarmıştır.

Okulu bittikten sonra, dönemin en iyi kurumlarından birisi olan Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu kadrosuna girmiş ve profesyonel oyunculuk eğitimleri almaya başlamıştır. Başarılı bir oyuncu olma yolunda kendini geliştirerek hızlı adımlar ile ilerleyen Levent Can, ilk profesyonel oyunculuk deneyimini 1991 yılında TRT ekranlarında yayınlanan Aile Bağları dizisi ile gerçekleştirmiştir. Bu dizideki rolü ile oyunculuk kariyerinde dev bir adım atan Levent Can, iyi bir çıkış yakalamıştır. Bir anda yıldızı parlayan ünlü oyuncu, bu deneyiminin ardından birçok dizide rol almıştır. 

2009 yılında Ezel dizisinde aldığı rol ile daha çok ön plana çıkmaya başlayan Can, Kenan İmirzalıoğlu, Tuncel Kurtiz, Cansu Dere gibi isimlerle dizide yer almıştır. Usta oyuncu Levent Can, daha sonra 2014 yılında Necati Şaşmaz, Cahit Kaya gibi isimlerin başrol oynadığı Kurtlar Vadisi Pusu'da Vahap Kuzuzade'nin oğlunu canlandırmış, Fehmi Kuzuzade karakterine hayat vermiştir. Can, 2017 senesinde ise dönemin iddialı dizilerinden İçimdeki Fırtına'da rol alarak başrol oyuncusu olmuştur. Son olarak da Kanal D'de yayımlandığı günlerde reyting rekorları kıran Vatanım Sensin'de Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Miray Daner gibi ünlü oyuncularla beraber rol aldı. 

ROL ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER:

Aile Bağları, Ezel, Kurtlar Vadisi Pusu, İçimdeki Fırtına, Vatanım Sensin

ÖZEL HAYATI:

Oyuncu geçmişte kendisi gibi oyuncu Ceren Moray, Spiker Gülay Özdem ile aşk yaşamıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi