Kemal Uçar Kimdir?

Gençliğim Eyvah dizisinin Veysi karakteri Kemal Uçar kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Kemal Uçar Kimdir?

KEMAL UÇAR KİMDİR?

Kemal Uçar, 29 Mart 1985 tarihinde Adana'da dünyaya gelmiştir.

Uçar, Amerikan Edebiyatı mezunudur. Ezel dizisinde Ezel'in kardeşi olarak oynamıştır. Ayrıca Sen de Gitme adlı bir dizide rol almıştır. Ardından Yamak Ahmet adlı dizide aynı adı taşıyan başrol oyuncusu olmuştur. Sonrasında Yedi Güzel Adam adlı dizide Nuri Pakdil karakterini canlandırmıştır. Tut Sözünü filminin senaryosunu yazmış ve kendi de bu filmde rol almıştır.

ROL ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER:

Yedi Güzel Adam, Bütün Saadetler Mümkündür, Çanakkale Yüzyıllık Mühür, Adı: Yunus, Yedi Güzel Adam, Tut Sözünü, Aşk Oyunu, Güzel Çirkin, Görüş Günü Kadınları, Hükümet Kadın, Yamak Ahmet, Sen De Gitme, Çakallarla Dans, Bahar Soğuk Geçecek, Ezel, Şehit'in Annesi, Sınıf, Gece Gündüz, Arka Sokaklar, Ne Seninle Ne Sensiz, Hırsız Polis, Beşinci Boyut, Kardeş Payı, Kapan, Neredesin Birader, Şimdi Aşk, Saklanbaç, Kan Parası, Hasret Bitti

ÖZEL HAYATI:

Yakışıklı oyuncu geçmişte Türkü Turan, Başak Parlak, Setenay Cankat  ve İrem Şahin ile aşka yaşamıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi