Kaya Çilingiroğlu Kimdir?

Kaya Çilingiroğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Kaya Çilingiroğlu Kimdir?

KAYA ÇİLİNGİROĞLU KİMDİR?

Kaya Çilingiroğlu, 1964 yılının Ocak ayında Almanya'da dünyaya gelmiştir.

1966 yılında İstanbul'a dönmüşlerdir. Saint Michel Fransız Lisesi'nde lise eğitimine başlamasının ardından, iki yıl sonra Yıldız Lisesi'ne geçiş yaparak lise eğitimini tamamlamıştır. Daha sonra kazandığı tıp fakültesine devam etmiş ve fakülteyi dördüncü sınıfta bırakmıştır. 1985 yılından 1990 yılına kadar, balıkçılık, bar işletmeciliği, sigortacılık, emlakçılık ve borsa işleri yapmıştır. Yine bu süre içerisinde "2019" isimli bir radyonun ortaklığı ile bir GSM bayiliği ve başka bir reklam ajansına ortaklık yapmıştır.

Galatasaray Yüzme Şubesinde 8 yıl süreyle yüzücülük yapan Çilingiroğlu, ardından Türk Yüzme Millî Takımının kaptanlığı görevine kadar yükselmiştir. Ayrıca Çilingiroğlu'nun racketball ve golf sporlarında da Türkiye şampiyonlukları bulunmaktadır. Çilingiroğlu, Beşiktaş JK kongre üyesidir.

Kaya Çilingiroğlu Kimdir?

ÖZEL HAYATI:

Kaya Çilingiroğlu, ilk evliliğini Ayşem Saraçoğlu ile yapmış ve 1990 yılında boşanmışlardır.

Ardından ikinci kez nikah masasına, 4 yıllık sevgilisi, Hülya Avşar ile 1997 yılında Paris'te oturmuştur. Çiftin, 1998 yılında doğan Zehra Çilingiroğlu isminde kızları vardır. Çift 2005 yılında yollarını ayırmıştır. 

2009 yılında ise üçüncü kez Feraye Tanyolaç ile evlenmiştir. Bu evliliğinden de Hüseyin Kaya Çilingiroğlu adında bir erkek çocukları bulunmaktadır. Çift, 2014 yılında ayrılmıştır.

Kaya Çilingiroğlu Kimdir?

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler