Hayrettin Hacısalihoğlu kimdir? Nereli, kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

Hayrettin Hacısalihoğlu'nun öz geçmişine ilişkin araştırmalar yapılıyor. Hayrettin Hacısalihoğlu aslen nereli, yaşı kaç, asıl mesleği nedir? Detaylar haberimizde.

Hayrettin Hacısalihoğlu kimdir? Nereli, kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

Trabzonspor'un eski yöneticilerinden ve Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkan Adayı Hayrettin Hacısalihoğlu ile ilgili olarak araştırmalar yapılıyor.

Hayrettin Hacısalihoğlu'nun öz geçmişi ile ilgili merak edilenler şu şekilde;

Hayrettin Hacısalihoğlu kimdir?

1953 yılında Trabzon'da doğan Hayrettin Hacısalihoğlu, sanata ve estetiğe olan ilgisini akademik bir platformda pekiştirmek adına Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Grafik Bölümü'nden mezun oldu. İş dünyasına adım attıktan sonra gösterdiği başarıyla dikkatleri üzerine çekti. Aynı zamanda spor yöneticiliği alanında da önemli bir figür haline geldi ve Trabzonspor başta olmak üzere Doğanspor ve İdmanocağı gibi takımlarda yöneticilik yaparak futbol dünyasına katkı sağladı. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nda yönetim kurulu üyesi olarak görev almasıyla şehrin ticari hayatına da önemli katkılarda bulundu.

hayrettin-hacisalihoglu-kimdir-1.webp

Hayrettin Hacısalihoğlu'nun işi, iş dünyasında etkin bir rol oynamak ve spor yöneticiliği alanında başarılar elde etmektedir. Kendisi, sanat eğitimi aldığından dolayı estetik anlayışını iş hayatına da yansıtarak dikkat çekmektedir. Spor tutkusu ve Trabzonspor'a olan bağlılığıyla da bilinmektedir.

Türkiye'de tanınmış bir sima haline gelen Hayrettin Hacısalihoğlu, iş dünyasındaki başarıları ve spor alanındaki etkin rolüyle bilinir. Hem iş adamı kimliğiyle hem de tutkulu bir spor yöneticisi olarak tanınır.

Hayrettin Hacısalihoğlu'nun doğum tarihi 1953'tür ve şu anda 71 yaşındadır.

Trabzonspor, Doğanspor ve İdmanocağı kulüplerinde yöneticilik yapmıştır.

Trabzonspor'a yönetici olarak hizmet etmenin yanı sıra, kulüp hakkında yazdığı makalelerle de katkı sağlamıştır.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi