Gizem Karaca Kimdir?

Gizem Karaca kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Gizem Karaca Kimdir?

GİZEM KARACA KİMDİR?

Gizem Karaca Ekmekçi, 7 Eylül 1992 tarihinde  İstanbul'da dünyaya gelmiştir.

Gizem Karaca Kimdir?

Annesi Münevver Karaca, babası ise Cüneyt Karaca'dır. Aslen anne tarafından Arnavut, baba tarafından Selanik göçmenidir. Küçükken ailesi Amerika'ya taşındığı için çocukluğu ABD ve Kanada'da geçten Karaca, ilkokulu ABD'de, ortaokulu Kanada'da bitirmiştir. Lise yıllarında ise Türkiye'ye dönmüştür. Ardından İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümünü kazanmıştır. Genç oyuncu, İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

ÖZEL HAYATI:

Karaca 16 Eylül 2017 tarihinde işletmeci Kemal Ekmekçi ile dünyaevine girmiştir.

Gizem Karaca Kimdir?

KARİYERİ:

İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü kazandıktan sonra zor geçen derslerden kaçmak için güzellik yarışmasına katılmaya karar vermiş, Miss Turkey 2011 güzellik yarışmasına katılarak ikinci olmuştur. Yarışma bittikten hemen sonra gelen dizi tekliflerini değerlendirmiş, 2012 yılında yayınlanan Eve Düşen Yıldırım adlı dizide başrol ile oyunculuk kariyerine başlamıştır. 2012-de Emir'in Yolu isimli ikinci dizisinde de baş rol Güneş Sancaktar'ı oynamıştır. 13. bölümün ardından dizi yayından kaldırıldığı için bir süre Amerika'ya gidip New York Film Akademisi'nde oyunculuk eğitimi alan Gizem Karaca yeni dizisi Benim Hala Umudum Var ile 2013 ün yazında ekranlara dönüş yapmıştır. Güzel oyuncu 2014 yılında Seni Seviyorum Adamım isimli ilk sinema filminde başrol oynamıştır. Karaca 2014 Haziran ayında Star TV'de yayınlanmaya başlayan Güzel Köylü adlı dizide Mehmet Ali Nuroğlu ve Berk Cankat ile beraber başrolü paylaşmıştır. 2017 de İçimdeki Fırtına dizisinde rol almaya başlamıştır. Aynı zamanda 2017 de Kara Sevda dizisine komiser Mercan rolü ile katılmış ve birkaç bölüm sonra ayrılmıştır.

ÖDÜLLERİ:

Miss Turkey 2011, İkincilik
Miss World 2011 En İyi Ulusal Elbise Ödülü
Avrasya Üniversitesi - Avrasya Enleri Ödülleri - En İyi Kadın Oyuncu

Gizem Karaca Kimdir?

FİLMOGRAFİSİ:

L'Oréal Paris Miss Turkey, Eve Düşen Yıldırım, Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu, Benim Hala Umudum Var, Seni Seviyorum Adamım, Güzel Köylü, İstanbul Sokakları, İçimdeki Fırtına, Kara Sevda, Küçük Ortak, Ay Lav Yu tuu, İnsanlık Suçu, Hürkuş: Göklerdeki Kahraman   
Sosyetik Gelin, Organik Aşk   

OYNADIĞI KLİPLER:

2017  Berkay - Bana Sen Gel
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler