Fenomen Reşat Hacıahmetoğlu Survivor'da! Reşat Hacıahmetoğlu kimdir, Kaç yaşındadır?

Çektiği videolarla fenomen Reşat Hacıahmetoğlu Survivor'a gidiyor! Reşat Hacıahmetoğlu kimdir? Kaç yaşındadır? İşte detaylar…

Survivor'un 2021 gönüllüler takımı açıklandı. Trabzonlu fenomen Reşat Hacıahmetoğlu 2021 kadrosunda yer aldı. Peki Reşat Hacıahmetoğlu kimdir, kaç yaşındadır? İşte hakkındaki ayrıntılar

Yayınlanan Survivor tanıtımı videosu ile duyurulan gönüllüler takımında yer alan Reşat Hacıahmetoğlu "Daha önce Karadeniz fırtınası görmeyenler bu yıl Survivor'da beni seyretsinler. Be sefer ırmağa gitmiyorum bekle beni Survivor sana geliyorum" ifadelerini kullandı.

Vine ile başladığı daha sonra İnstagram ve Youtube de devam ettirdiği bir birinden değişik Karadeniz tiplemesi videolarıyla kısa sürede fenomen haline gelen Reşat Hacıahmetoğlu’nun ismi Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu Survivor 2021 içinde geçiyor. Reşat Hacıahmetoğlu'nun kim olduğu merak ediliyor.

Fenomen Reşat Hacıahmetoğlu kimdir? Kaç yaşındadır?

REŞAT HACIAHMETOĞLU KİMDİR?

Trabzon’un Of ilçesinde 1991 yılında doğan, büyüyen ve yaşayan Hacıahmetoğlu yaşamı ve gündelik hayatı ile ilgili paylaşımlarda bulunuyor.

Filmlerde de boy gösteren Hacıahmetoğlu özellikle “yırmağa gidiyrım” ve "tabancanın ucu kopti” videosuyla meşhur oldu. Yaptığı tiplemeler arasında en beğenilenleri ile “Hulmiser” ve “Zafer” karakterleri oldu.

ÇOK SEVDİĞİ BABAANNESİNİ KAYBETTİ

Hacıahmetoğlu'nun çok sevdiği babaannesi Gülsüm Hacıahmetoğlu ile çektiği videolarda büyük beğeni topladı. Reşat Hacıahmetoğlu 10 Haziran 2019'da babaannesi Gülsüm Hacıahmetoğlu'nu kaybetti.

Babaannesinin vefatı dolayısıyla paylaştığı mesajda "Doğduğum gün adımı veren çocukluktaki kahramanım yaşarken kılavuzum olan Babaannemi doğduğum günden 3’gün önce kaybetmemin acısı içindeyim! Bundan sonraki hayatımda her bir yaş büyüdüğümde hep bir hüzün içerisinde seni hatırlayacağım. ALLAH mekanını cennet eylesin. BobaAnne. Hepinizden ALLAH razı olsun beni yalnız bırakmadınız." ifadelerine yer vermişti.

Fenomen Reşat Hacıahmetoğlu kimdir? Kaç yaşındadır?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi