Ertuğrul Doğan Kimdir, Mesleği Nedir?

Ertuğrul Doğan Trabzonspor’un yöneticilerinden biri oldu. Peki Ertuğrul Doğan kimdir, nerelidir, mesleği nedir? İşte detaylar

Ertuğrul Doğan Kimdir, Mesleği Nedir?

Ertuğrul Doğan, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun oluşturduğu yeni yönetim listesinde yer alan isimlerden biri oldu. Ertuğrul Doğan yeni dönemde Trabzonspor yönetimi içerisinde görev alacak. İşte hakkındaki ayrıntılar

Ertuğrul Doğan Kimdir?

Trabzonspor’da mevcut yönetimde görev alan isimlerden biri olan Ertuğrul Doğan asbaşkan olarak görev yapmaktadır.

1977 yılında Trabzon’da dünyaya gelen ve ilk ve orta öğretimini burada aldıktan sonra yine Trabzon’daki Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde İktisadi ve İdari Bilimler İşletme Fakültesi’ni bitirerek eğitimini tamamlayan Doğan, iş hayatına Doğan Akaryakıt firmasıyla adım attı. Gayrımenkul sektöründe de faaliyet gösterdikten sonra enerji sektörüne de atıldı.

 Oltan & Köleoğlu Enerji Yönetim Kurulu Başkanı olan Ertuğrul Doğan, önemli yatırımlara imza attı.

Ertuğrul Doğan Kimdir?

Ertuğrul Doğan, Trabzon Sanayici İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu ve Oltan Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi‘dir. Trabzon Ticaret Odası Başkan Yardımcılığı yapmıştır. 

Trabzonspor yönetiminde de önemli işlere imza atan Doğan, Ahmet Ağaoğlu’nun yeni yönetim listesinde de yer almıştır.

Evlidir ve 2 çocuğu vardır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler