Ersen Martin kimdir? Öldü mü, kaç yaşındaydı?

Ersen Martin'den üzen haber geldi. Eski milli futbolcu hayatını kaybetti. Başarılı futbolcunun kariyerine dair araştırmalar yapılıyor. Detaylar haberimizde.

Ersen Martin kimdir? Öldü mü, kaç yaşındaydı?

Bir dönem Trabzonspor forması da giyen Ersen Martin, hayatını kaybetti.

Eski milli futbolcu, aort yırtılması sebebiyle ameliyat edilmiş ve bir süredir de tedavi görüyordu.

Ersen Martin kimdir?

23 Mayıs 1979'da Almanya'da doğan Ersen Martin, futbol kariyerine Nürnberg altyapısında başladı. U19 takımında gösterdiği performansla A takıma yükselen Martin, 1999 yazında Beşiktaş'a transfer oldu ve 2000/2001 sezonunu Siirt Jetpa'da kiralık geçirdi.

2001/2002 sezonunda Göztepe'ye transfer olan Martin, 2002 yazında Denizlispor'a katıldı. Burada üç sezon boyunca görev yaptıktan sonra 2005-2006 sezonunu Ankaraspor'da geçirdi.

Ersen Martin kimdir? Öldü mü, kaç yaşındaydı?2006 yazında Trabzonspor'a transfer olan milli futbolcu, bir sonraki sezon 1.1 milyon Euro bonservis bedeliyle Recreativo Huelva'ya transfer oldu. İspanya'da iki sezon geçiren Ersen Martin, ardından Sivasspor'a dönerek Türkiye'ye geri döndü.

Daha sonra Manisaspor, Kasımpaşa ve Gençlerbirliği formaları altında mücadele eden Ersen, 2013 yılında kariyerini Eyüpspor'da sonlandırdı.

Kulüp kariyeri boyunca 371 resmi maçta forma giyen Ersen Martin, 101 gol atarken, 27 asist yapmayı başardı.

Milli takımdaki kariyerine 2004 yılında başlayan Ersen, A milli formayı dört maçta giydi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi