CHP Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi Kimdir? Kemal Çebi kimdir, nerelidir?

CHP Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’nin kim olduğu merak ediliyor. CHP Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi kimdir, nerelidir? İşte merak edilenler haberimizde…

CHP Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi Kimdir? Kemal Çebi kimdir, nerelidir?

CHP Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi'nin kim olduğu araştırılıyor. Peki, CHP Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi Kimdir? Kemal Çebi kimdir, nerelidir?

KEMAL ÇEBİ KİMDİR?

Kemal Çebi, 1956 doğumlu bir politikacı ve şu an Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Küçükçekmece Belediye Başkan adayıdır. Trabzon doğumlu Çebi, 1982 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun oldu. Evli ve iki çocuk babası olan Çebi, uzun yıllardır Küçükçekmece'de yaşamaktadır ve bölgenin sosyal hayatında aktif bir rol almaktadır.

Kemal Çebi, 17 yıl boyunca Cennet Barbaros Spor Kulübü'nün başkanlığını yapmış ve yerel siyasette önemli bir isim haline gelmiştir. Sosyal Demokrat Halkçı Parti (SHP) ve CHP bünyesinde 9 yıl boyunca ilçe yöneticiliği yapmıştır. Ayrıca, dört dönem boyunca CHP Küçükçekmece İlçe Başkanlığı görevini üstlenmiş ve çeşitli dönemlerde İlçe, İl ve Kurultay Delegeliklerinde bulunmuştur.

31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Küçükçekmece Belediye Başkanı olarak seçilmiş, gösterdiği başarılı çalışmalarla tanınmıştır.

CHP'nin Küçükçekmece Belediye Başkanı adayı olarak açıklanan Kemal Çebi, deneyimi ve topluma olan katkılarıyla öne çıkmaktadır. Bölgenin ihtiyaçlarını iyi bilen ve yıllardır yerel düzeyde aktif rol alan Çebi'nin adaylığı, Küçükçekmece için olumlu bir gelişme olarak değerlendirilmektedir.

Kemal Çebi, 31 Mart 2024 yılında yapılan yerel seçimlerde Küçükçekmece Belediye Başkanı olarak seçilmiştir.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi