CHP Güngören Belediye Başkan Adayı Yüksel Yalçın kimdir? Nereli, ne iş yapıyor?

CHP Güngören Belediye Başkan Adayı Yüksel Yalçın'a dair "öz geçmişi, nereli, ne iş yapıyor, hangi partilerde siyaset yaptı?" gibi sorulara yanıt aranıyor.

CHP Güngören Belediye Başkan Adayı Yüksel Yalçın kimdir? Nereli, ne iş yapıyor?

CHP, İstanbul'un Güngören ilçesi için Gümüşhaneli Yüksel Yalçın'ı Belediye Başkan Adayı olarak gösterdi.

Yüksel Yalçın'ın kim olduğu ve öz geçmişine ilişkin olarak araştırmalar yapılıyor.

Yüksel Yalçın kimdir?

Yüksel Yalçın, 1970 doğumlu olup, 1991'de Yıldız Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden lisans derecesi aldı. Beykent Üniversitesi'nde Genel İşletmecilik alanında yüksek lisansını tamamladı ve şu anda İstanbul Aydın Üniversitesi'nde İşletme Doktora Programı'nda tez aşamasındadır.

Profesyonel kariyerine 1992'de başlayan Yalçın, ilk olarak otomotiv sektöründe Kalite Yönetimi ve aydınlatma sektöründe Üretim Planlama ve Kalite Yönetimi alanlarında çalıştı. Kendi danışmanlık firmasını kurduktan sonra üretim sektörü başta olmak üzere birçok firma için Yönetim Sistemleri Danışmanlık hizmeti verdi.

Son 25 yılda Endüstriyel Mutfak sektörünün önde gelen uluslararası markalarından biri olan Japon ortaklı Öztiryakiler Firması'nda Genel Müdür olarak görev yaptı ve 13 Kasım 2020'den itibaren İBB İştiraklerinden İstanbul Enerji A.Ş.'nin Genel Müdürü olarak atanmıştır.

yuksel-yalcin-1.webp

Yalçın, Türk Eğitim ve Gelişim Akademisi (TEGA), Türk Mühendisleri Birliği, Gümüşhane Üniversitesi Vakfı Kurucu Üyeliği, Yıldız Teknik Üniversitesi Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği gibi çeşitli kuruluşlarda aktif rol almıştır. Ayrıca, GÜSİAD'ın Genel Başkanlığını uzun yıllar sürdürmüştür.

TİM-İDMMİB bünyesindeki proje yarışmalarında Proje Yönetimi Eğitim Koordinasyonu Jüri ve Kurul Üyelikleri yapmış, devlet destekli Turquality Programı'nın YTÜ-SEM Eğitim Programı Koordinatörlüğü görevini üstlenmiş ve ulusal markalaşma programlarına katkıda bulunmuştur. Ayrıca, mühendislik ve yöneticilik alanında üniversitelerde araştırma çalışmaları yapmış, çeşitli panel ve konferanslarda sunumlar gerçekleştirmiştir. Stratejik İnsan Kaynakları Yönetimi, Stratejik Girişimcilik, Proje Yönetimi gibi yönetim sistemleri konularında özel sektör katılımcılarına ve birçok üniversitedeki eğitim programlarına katkı sağlamıştır.

Yayımlanmış üç makalesi bulunan Yalçın, evli ve üç çocuk babasıdır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi