Aslı Bekiroğlu'nun sevgilisi Can Koçkan kimdir?

Oyuncu Aslı Bekiroğlu'nun sevgilisi Can Koçkan ile özel görüntüleri internete sızdı. Yaşanan şok gelişme sonrası Can Koçkan en çok aranan isimlerden oldu. Peki Can Koçkan kimdir? İşte detaylar

Aslı Bekiroğlu'nun sevgilisi Can Koçkan kimdir?

Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu'nun sevgilisiyle özel görüntüleri, çıplak fotoğrafları hesabı hacklenerek yayınlandı. Olay kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Bekiroğlu'nun sevgilisi Can Koçkan da bu nedenle merak edilen isimlerden biri oldu. Peki Can Koçkan kimdir? İşte hakkındaki detaylar

Can Koçkan kimdir?

Can Koçkan, 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Doğduğu şehirde başladı eğitim hayatına, 2014 yılında Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Bölümü'nü kazandı. Can Koçkan, 2016 yılında üniversitede okurken kim milyoner olmak ister adlı yarışma programına katıldı. Üniversiteden mezun olduktan sonra DJ'lik yapmaya başladı.

Can Koçkan 1.75 boyunda ve 70 kilodur.

Aslı Bekiroğlu'nun sevgilisi Can Koçkan kimdir?

Aslı Bekiroğlu kimdir?

Aslı Bekiroğlu, 1995 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi Beslenme ve Diyet Bölümü'nde tamamlamıştır. Eğlence olarak çektiği Vine'larla tanınan güzel oyuncu bir süre sonra fenomen olmayı başarmıştır. 2010 yılında Beni Böyle Sev dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış, daha sonra Adı Mutluluk ve Gülümse Yeter dizilerinde rol almıştır. Star Tv ekranlarında yayınlanan; kadrosunda Gülse Birsel, Çağlar Çorumlu, Sarp Apak, Hasibe Eren, Cengiz Bozkurt, Ayşenil Şamlıoğlu, Derya Karadaş, Çağlar Çorumlu, Enis Arıkan, Bartu Küçükçağlayan, Aslı Bekiroğlu, Şahin Irmak gibi bir çok ismin yer aldığı Gülse Birsel'in yazdığı Jet Sosyete dizisinde karakterini canlandırmaktadır. Aslı Bekiroğlu Yol Arkadaşım filminde rol alarak sinema dünyasına da adım atmıştır.

ASLI BEKİROĞLU'NUN OYNADIĞI DİZİLER

2018 – Yol Arkadaşım (Sinema Filmi)
2016 – Gülümse Yeter
2015 – Adı Mutluluk
2013 – Beni Böyle Sev

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi