Ahmet Çalık kimdir, kaç yaşındaydı? Futbolcu Ahmet Çalık öldü mü?

Konyaspor'da forma giyen Ahmet Çalık hayatını kaybetti. Ahmet Çalık kimdir, kariyeri nasıldı, neden öldü? İşte Ahmet Çalık hakkındaki detaylar

Ahmet Çalık kimdir, kaç yaşındaydı? Futbolcu Ahmet Çalık öldü mü?

AHMET ÇALIK KİMDİR?

26 Şubat 1994'de Ankara'da dünyaya gelen futbolcunun tam adı Ahmet Yılmaz Çalık'dır. 1,84 boyundaki futbolcu stoper olarak forma giyiyordu.

Futbola Gençlerbirliği altyapısında başlayan Ahmet Çalık 2011'de profesyonel olmasının ardından 2017 yılında 2.5 Milyon Euro'ya Galatasaray'a transfer oldu.

Ahmet Çalık kimdir

2020'de ise bedelsiz olarak Konyaspor'a imza attı. 2021-22 sezonunda Konyaspor'un yakaladığı başarılı grafikte önemli payı bulunan Ahmet Çalık 18 maçta forma fiyerken bunların 17'sinde 90 dakika sahada kalarak adından söz ettirmişti.

27 yaşındaki futbolcu milli takımlarda da bir çok kez forma giydi. Milli Takımın alt yaş kategorilerinin tamamında oynadıktan sonra 2015'te A Milli Takım formasını giymeye başladı ve 8 kez oynadı.

AHMET ÇALIK NASIL ÖLDÜ?

Ahmet Çalık, 11 Ocak 2022 Salı günü Ankara'da geçirdiği trafik kazası nedeniyle yaşamını yitirdi. Milli futbolcu, Gölbaşı ilçesi Hacılar Mahallesi'nde 06 CLK 94 plakalı aracıyla şarampole yuvarlandı. Araçta yalnız olan Ahmet Çalık olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay yerinden fotoğraflar;

Ahmet Çalık kimdir

Ahmet Çalık kimdir

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi