Youtube'de önemli değişim

Bundan böyle YouTube ortamına video gönderenler yorumları yönetmek için gelişmiş araçlar kullanabilecek. Yorumlarda yenilikten ziyade içeriğe olan bağlantı dikkate alınacak. Google+ esaslı yeni yorum sistemi ilk aşamada sınırlı sayıda kullanıcıya sunulaca

Youtube'de önemli değişim

Bundan böyle YouTube ortamına video gönderenler yorumları yönetmek için gelişmiş araçlar kullanabilecek. Yorumlarda yenilikten ziyade içeriğe olan bağlantı dikkate alınacak. Google+ esaslı yeni yorum sistemi ilk aşamada sınırlı sayıda kullanıcıya sunulacak.

Radikal'in haberine göre, YouTube ve Google+ takımlarının ortaklaşa geliştirdiği yeni yorum sisteminde yönetimle ilgili yeni araçlar var. İçerikle bağlantısı en çok olan yorumlar üste gelecek. Hangi içeriğin bağlantılı olduğunu belirleyen üç ana faktör; yorum gönderenin toplulukla olan bağlantısı, ilgili yoruma gelen pozitif değerlendirmeler ve yorumcunun saygınlık derecesi. Spam damgası yiyenlerin yorumları alta doğru inecek. Google+ saygınlığı yüksek olan ünlülerin girdiği yorumlar üstte çıkacak.

Google+ ağında paylaşılan YouTube linklerine eklenmiş olan yorumlar otomatik olarak YouTube videosunun altına eklenecek. Bu durumda Google+ ağlarınızda olan kişilerin yorumlarını daha üstte göreceksiniz. Google+ desteğinden ötürü YouTube kimliğiniz geride kalmayacak. Örneğin YouTube adınız farklıysa onu kullanmaya devam edebileceksiniz. Aynı ağdakilerin içeriğine yorum eklerken gizli tutma seçeneği olacak. Video paylaşanlar için bir diğer yenilik yorumları yayına almadan önce kontrol edebilme. İstenmeyen kelimeler engellenebilir. Sene sonundan önce tüm üyeler yeni sisteme geçecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji