Youtube'da büyük sıkıntı

Müzik sektörünün güçlü yöneticilerinden Irving Azoff telif hakkı ihlalleri olduğu gerekçesiyle dünyanın en büyük video paylaşım sitesi Youtube'u karşına aldı. Şirket aracılığıyla Youtube'a gönderilen mektupta şarkılarının kaldırılması istenilen isimler ar

Youtube'da büyük sıkıntı

Müzik sektörünün güçlü yöneticilerinden Irving Azoff telif hakkı ihlalleri olduğu gerekçesiyle dünyanın en büyük video paylaşım sitesi Youtube'u karşına aldı. Şirket aracılığıyla Youtube'a gönderilen mektupta şarkılarının kaldırılması istenilen isimler arasında John Lennon ve Pharrell Williams gibi ünlüler de var.

Bir Google sözcüsü konuyla ilgili verdiği bilgide, YouTube'un yeni Music Key servisi için gerekli haklara sahip olduğunu, ancak Azoff'un buna inanmadığını, ayrıca Azoff'un, YouTube'un sanatçılara daha fazla ödeme yapması gerektiğini savunduğunu dile getiriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler