Youtube premium üyeliklerine zam geldi! İşte yeni fiyatlar

YouTube, videoları reklamsız izleme fırsatı bunan Premium özelliğine ilk kez zam yaptı.

Youtube premium üyeliklerine zam geldi! İşte yeni fiyatlar

Buna göre Premium aylık 9,99 TL olan öğrenci abonelik ücretini 19,99 liraya çıkararak %100 zam yaptı. 16,99 TL olan Bireysel Premium abonelik ücreti ise 29,99 lira artarak %76 zamlandı. 25,99 TL olan Aile Premium planı ise %130 artırarak 59,99 liraya yükseldi.

Sosyal medya platfromlarından YouTube, ilk olarak 2018 yılında Premium sistemini duyurarak ücretli abonelik getirdiğini açıklamıştı. Bu özellikle kullanıcıların, reklamsız ve daha birçok ayrıcalıklarla videolarını izleyebilmeleri amaçlandı.

ÖĞRENCİ ABONELİK ÜCRETİNE YÜZDE 100 ZAM GELDİ
YouTube, bugün Premium abonelerine gönderdiği bir e-posta ile zam yaptığını duyurdu. YouTube Premium, aylık 9,99 TL olan öğrenci abonelik ücretini 19,99 liraya çıkararak %100 zam yaptı. 16,99 TL olan Bireysel Premium abonelik ücreti ise 29,99 lira artarak %76 zamlandı. Son olarak da 25,99 TL olan Aile Premium planı ise %130 artırarak 59,99 liraya yükseldi.

21 KASIM'DAN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAK
Teknoloji devi YouTube, Premium abonelerine gönderdiği e-postada zam eklenen fiyatların 21 Kasım 2022 tarihinden itibaren geçerli olacağını belirtti. Firma, geçtiğimiz günlerde 4K video desteği özelliğini Premium aboneleri üzerinde test etmeye başlamıştı. Fakat daha önce herkeste kullanılan bu özelliğin Premium'a geçecek olması birçok YouTube kullanıcısını rahatsız etmişti. Şirket bu yüzden tekrardan 4K özelliğini tüm kullanıcılar için aktif etme kararı aldı.

Zam gelme nedeninin de 4K desteği nedeniyle olduğunu tahmin ediliyor. Çünkü YouTube, Premium özelliği çıktığından beri ilk kez fiyatlarına zam yaptı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji