Youtube Premium nedir? Reklamsız Youtube hakkında...

Youtube'un Premium özellikleri merak edildi. Youtube Premium nedir, ne gibi özellikler sunuyor? Reklamsız Youtube hakkında tüm detaylar haberimizde...

Youtube Premium nedir? Reklamsız Youtube hakkında...

Herkes Youtube'un ücretli olan Premium özelliğini merak ediyor? Peki Youtube Premium'da ne gibi özellikler var? Youtube Premium ücreti ne kadar? Gerçekten reklamsız mı? Youtube Music ve Originals nedir? Sportify'dan daha mı iyi? Youtube arka planda oynatma özelliği var mı? İşte Youtube Premium hakkında tüm bilinmeyenler...

Youtube Premium nedir?

Youtube Premium, son zamanlar Youtube'un geliştirdiği ücretli bir versiyondur. Yaklaşık 69 ülkede erişime açılan Youtube Premium'da içeriklere reklamsız ulaşılırken, Music uygulaması ile Youtube Müzik'i de kullanabilirsiniz. Youtube Müzik'de arka planda oynatma, videoyu kapatıp sadece sesi dinleme gibi birçok özellik mevcuttur.

Youtube'un Türkiye kullanıcılarına sunduğu özelliklerden en önemlisi de Youtube'da videoyu arka planda oynatma özelliğiydi. Youtube Premium ile birlikte kullanıcılar özelliği ayarlardan aktif hale getirerek, müziği arka planda oynatabilir. Çoğu zaman müzik dinleme amacıyla kullanılan Youtube bu özelliği ile kullanıcılarını sevindirdi.

Youtube 'resim içinde resim' özelliği ile bir yandan video seyrederken; bir yandan da uygulamalar arasında gezinebilir.

Youtube Premium ücreti ne kadar?

3 Aylık deneme süresiyle beraber 16,99 TL.

Youtube özelliklerini böyle açıkladı:

- Reklamsız: Mobil cihazınızda, masaüstünde veya televizyonda. Reklamsız YouTube keyfini oturum açtığınız her yerde yaşayın.

- İndirin ve yola çıkın: Mobil verinizin kısıtlı olduğu veya internete bağlanamadığınız anlar için videoları kaydedin.

- Arka planda oynatma: YouTube Premium ile videonuz, başka bir uygulama açtığınızda bile kesintiye uğramadan arka planda devam eder.

- YouTube Music Premium: Müzik dünyasında reklamsız, internete bağlı değilken ve ekran kapalıyken bile kolayca keşfe çıkın. Mobil ve masaüstünde kullanılabilir.

- YouTube Originals: En popüler oyuncuların özgün dizilerini ve filmlerini keşfedin.

Youtube Premium özellikleri:

- Önceden YouTube Red olarak bilinen YouTube Premium, YouTube ve yeni YouTube Music uygulamasındaki birçok özelliğin yanı sıra tüm YouTube Originals dizi ve filmlerine erişim sunar.
YouTube
- Reklamsız videolar: Milyonlarca videoyu reklamsız izleyin
- İnternet bağlantısı olmadan izlemek için video indirme: Videoları ve oynatma listelerini mobil cihazlara kaydederek internet bağlantısı olmadan oynatın
- Arka planda oynatma: Diğer uygulamaları kullanırken veya ekranınız kapalıyken video oynatmaya devam edin
YouTube Music
- Yeni ve geliştirilmiş YouTube Music uygulamasıyla müzik dünyasını kolayca keşfedin
- Reklamsız müzik: Milyonlarca şarkıyı reklamsız dinleyin
- İnternet bağlantısı olmadan dinlemek için müzik indirme: Müzikleri ve oynatma listelerini YouTube Music uygulaması üzerinden kaydederek internet bağlantısı olmadan dinleyin
- Arka planda oynatma: Diğer uygulamaları kullanırken veya ekranınız kapalıyken müzik çalmaya devam edin
YouTube Originals
- En sevdiğiniz yıldızların orijinal filmleri ve dizileri
YouTube Kids
- YouTube Kids uygulamasında reklamsız ve internet bağlantısı olmadan oynatma
YouTube Gaming
- YouTube Gaming uygulamasında reklamsız, internet bağlantısı olmadan ve arka planda oynatma
Google Play

Webtekno ve Shiftdelete, Youtube Premium'u denedi! İşte o videolar:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji