Youtube neden çalışmıyor? Google ve Youtube çöktü mü?

İnternet kullanıcıları bugün internete girerken en çok kullandıkları arama motoru google da sorun yaşadı. Aynı zamanda Youtube gibi diğer Google servislerinde de (Adsense, Analytics, Youtube vb) erişim sorunu yaşandı. Peki Google ve Youtube çöktü mü?

Youtube neden çalışmıyor? Google ve Youtube çöktü mü?

Dünyanın en büyük arama motoru olarak bilinen Google ve ona bağlı servislerde bugün erişim sorunu yaşandı. Google'a girmek isteyen kullanıcılar erişmekte güçlük çekerken Youtube erişimi ise tamamen sıfırlandı. Kullanıcılar Google ve Youtube çöktü mü sorularına yanıt aramaya başladı.

Google yetkililerinin verdiği ilk bilgilere göre sorun sadece Türkiye'de değil global olarak yaşanıyor. Google'da gerçekleşen yavaşlama şirketin diğer tüm servislerinde de görüldü. Google'a bağlı Adsense ve Analytics gibi hizmetlerde de erişim sorunu yaşandı.

Kısa süre içerisinde yetkililerin daha detaylı bir açıklama yaparak kullanıcıları bilgilendirmesi bekleniyor.

Öte yandan Downdetector'da yer alan verilere göre ise Google'da yaşanan sorundan Türkiye ve Japonya en fazla etkilenen ülkeler oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji