YouTube Music için karaoke özelliği geliyor

YouTube, popüler müzik hizmeti için önemli bir özelliği test etmeye başladı.

YouTube Music için karaoke özelliği geliyor

 Kullanıcılar artık karaoke yapabilecek. Günümüzde onlarca müzik uygulaması yer alıyor. En çekişmeli rekabet genelde Apple Music, YouTube Music ve Spotify arasında geçerken, platformların hepsi uygulamalarını daha iyi hale getirerek birbirinin önüne geçmeyi amaçlıyor.

Bu bağlamda YouTube, müzik servisi YouTube Music için önemli bir özelliği test etmeye başladı. Eğlenceyi ileri seviyeye çıkarak bu özellik karaoke yapmaya olanak tanıyor.

KARAOKE ÖZELLİĞİ GELİYOR
Bir Reddit kullanıcısı tarafından farkedilen özellik, YouTube TV uygulamasıyla kullanıma sunuluyor.

Beyaz fon ile vurgulanan şarkı sözleri ekran üzerinde kaymaya devam ederken, kullanıcının arka plan resmi ise bulanıklaştırılarak arayüzün tabanını oluşturuyor.
Söz konusu özellik ile şarkı bittiğinde, şarkının söz yazarları da aynı şekilde ekranda beliriyor. Şarkı sözünün yer almadığı durumlarda ise YouTube Music’in eski temayı kullanmayı tercih ettiği ifade ediliyor.

YouTube yeni özelliğini henüz kapsamlı olarak sunulmadı.   Ancak önümüzdeki günlerde kullanıcılar bu özelliği sürpriz şekilde alacaktır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler