Yeni uygulamalar başladı

  Sanal sosyalliğin bel kemiği Facebook site bünyesindeki güncelleme çalışmalarına devam ediyor. Son olarak markalar için zaman tünelli sayfaları hayata geçiren yetkililer bu sefer de fotoğraf konusuna el attı. Şubat ayında değiştirilen ve siyah zemin üze

Yeni uygulamalar başladı

 

 

Sanal sosyalliğin bel kemiği Facebook site bünyesindeki güncelleme çalışmalarına devam ediyor. Son olarak markalar için zaman tünelli sayfaları hayata geçiren yetkililer bu sefer de fotoğraf konusuna el attı.

 

Şubat ayında değiştirilen ve siyah zemin üzerine açılır pencere (lightbox) şeklinde tasarlanan yeni arayüz günümüzde halen aktif olarak kullanılıyor. Yorum kısmının sağ tarafta yer aldığı sistemde şimdi de kalite iyileştirmesi yapıldı.

 

Şirket adına açıklamada bulunan Facebook mühendislerinden Ryan Mack, geçtiğimiz günlerde siteye yüklediği bir fotoğrafın oldukça düşük kalitede görüntülendiğini ve bundan rahatsızlık duyarak konuyu gündeme getirdiğini belirtti.

 

ARTIK 4 KAT DAHA BÜYÜK

 

Böylece kişilerin Facebook'a yüklediği fotoğrafların kalite ve boyutunda iyileştirmeye giden M. Zuckerberg ve ekibi, görsellerin 4 kat daha büyük ve tam ekran görüntülenmesi sağladı.Üstelik yapılan özel bir algoritma ve altyapı çalışmasıyla bahsi geçen yüksek çözünürlükteki içerikler kullanıcaya yönelik herhangi bir yavaşlamaya da sebep olmadan dinamik şekilde yansıtılıyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bilim / Teknoloji