Xbox Elite Series 2 özelleştirilmeye açık hale geldi

Microsoft Xbox Elite Wireless Controller Series 2’yi piyasaya sürmesinden sadece üç yıl sonra, şirket şimdi oyuncuların gamepad’in görünümünü tamamen özelleştirmesine yardımcı oluyor.

Xbox Elite Series 2 özelleştirilmeye açık hale geldi

Çevre biriminin neredeyse her harici parçasını Xbox Tasarım Laboratuvarı’nda kişiselleştirebilirsiniz. Oyuncular gövde, arka kasa ve Tasarım Laboratuvarında ilk kez parmak izi tabanı ve halkası için farklı renkler seçebilecek. Diğer özelleştirme seçenekleri arasında çapraz şekilli veya yönlü D-pad ile arkada 16 karaktere kadar lazerle oyulmuş mesaj arasında bir seçim yer alacak.

Dahası, farklı bileşenleri değiştirebileceksiniz. Farklı şekil ve boyutlarda metalik küreklere veya parmak çubuklarına sahip olmayı tercih edebilirsiniz. Parmak çubukları ayrıca ayarlanabilir gerginliğe sahip. Ayrıca, Xbox Aksesuarları uygulamasında düğmeleri yeniden eşleyebilir ve Xbox düğme ışığının rengini değiştirebilirsiniz. Microsoft, denetleyicinin tek bir şarjla 40 saate kadar pil ömrüne sahip olduğunu ve akıllı telefonlar ve tabletlerin yanı sıra bir Xbox konsolu veya Windows PC ile kolayca eşleşmesi gerektiğini söylüyor.

Design Lab’de özelleştireceğiniz bir Elite Wireless Controller Series 2 150 dolardan başlayacak. Kişiselleştirilmiş aksesuar paketleri de satın alabilirsiniz. Denetleyici ve tüm Elite bileşenlerinden oluşan bir paket size 210$ kazandıracak. ABD, Kanada, Birleşik Krallık, Avustralya, Yeni Zelanda ve Avrupa ve Asya Pasifik’teki diğer ülkeler de dahil olmak üzere Design Lab’in mevcut olduğu herhangi bir pazarda Elite Series 2 kontrol cihazını özelleştirebileceksiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler