X (Twitter) çöktü mü? X erişim sorunu ne zaman düzelecek?

Sosyal medya platformu X'te erişim sorunu yaşanıyor.

X (Twitter) çöktü mü? X erişim sorunu ne zaman düzelecek?

21 Aralık 2023 Perşembe sabahından itibaren, popüler sosyal medya platformu Twitter olarak bilinen X'de erişim sorunları yaşanıyor. Kullanıcılar, "X çöktü mü?", "21 Aralık'ta Twitter neden açılmıyor, bir sorun mu var?" gibi sorularla internet arama motorlarına başvuruyor. Henüz bu sorunla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı, ancak gelişmeler geldikçe güncel bilgiler paylaşılacak.

X, eski adıyla Twitter, şu anda kullanıcıların giriş yapmasında sorunlar yaşatıyor. Pek çok kişi, "X (Twitter) çöktü mü?", "21 Aralık'ta neden erişilemiyor?" gibi sorular soruyor.

21 Aralık 2023 Perşembe sabahından bu yana Twitter kullanıcıları, erişim problemleri yaşadıklarını rapor ediyorlar. Bu tür durumlarla karşılaşıldığında, kullanıcıların tarayıcı ve uygulama önbelleklerini temizlemeleri bazen sorunu çözebiliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler