Windows Phone 8 Kullanıcılarına İyi Haber

Windows Phone 8 kullanıcılarına müjde; her birinizin mobil cihazı bu yıl içerisinde Windows Phone 8.1′e güncellenmiş olacak. Windows Phone 8 ile çalışan tüm cihazların Windows Phone 8.1′e güncelleneceği haberi, Windows Phone halkla ilişkiler direktörü Gre

Windows Phone 8 Kullanıcılarına İyi Haber
Windows Phone 8 kullanıcılarına müjde; her birinizin mobil cihazı bu yıl içerisinde Windows Phone 8.1′e güncellenmiş olacak.
 
Windows Phone 8 ile çalışan tüm cihazların Windows Phone 8.1′e güncelleneceği haberi, Windows Phone halkla ilişkiler direktörü Greg Sullivan tarafından bizzat doğrulandı.
 
Söylentiler, Windows Phone 8′li cihazların, tıpkı WP 7 ile çalışan cihazlar gibi güncellenmeyeceğini iddia ediyordu. Sullivan, Computerworld’e verdiği röportaj ile bu dedikoduları bitirmiş oldu.
 
Windows Phone 8.1′in nisan ayında sunulması ve beraberinde Siri benzeri sesle etkileşim yeteneği ile Android’deki gibi bildirimlere, hızlı ayarlara erişebileceğin yukarıdan aşağı doğru açılan bir panel getirmesi bekleniyor.
 
Tek soru işareti, Windows Phone 8.1′in hangi ülkede ne zaman yayınlanacağı. Türkiye’deki Windows Phone 8 kullanıcılarının güncellemeyi nisandan biraz daha geç alması olası.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler