WhatsApp'ta karışıklığa son! Yeni özellik herkesin çok hoşuna gidecek

Mesajlaşma uygulamalarının en popüleri WhatsApp, kendisini yenilemeye devam ediyor.

WhatsApp'ta karışıklığa son! Yeni özellik herkesin çok hoşuna gidecek

 WhatsApp'ın yeni özelliğiyle beraber grup sohbetlerindeki karışıklık ortadan kalkacak. Artık profil fotoğrafları bu mecrada da yer alacak.Milyonlarca insanın kullandığı, en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcılarına daha iyi hizmet için yeniden harekete geçti. WhatsApp grup sohbetleri için uygulamaya yeni bir özellik geliyor. Gruplarda yer alacak profil fotoğrafları, mesaj balonlarının sol tarafında yer alacak. Gizlilik nedeniyle profil fotoğrafı görünmeyenler ya da hiç profil fotoğrafı kullanmayanlar için ise varsayılan profil simgesi görünecek. Ayrıca profil simgeleri, isimle aynı renkte olacak.

WhatsApp, bu özelliğin isim kullanmayan kişilerin oluşturduğu karmaşayı engelleyeceğine inanıyor.

Üstelik numara kaydetmeyi sevmeyen WhatsApp kullanıcıları da kimin hangi mesajı attığını isme bakmadan kolayca anlayacak.WhatsApp gruplar için profil fotoğrafı özelliği, şimdilik test aşamasında bulunuyor. Yeniliğin kararlı sürüme ne zaman geleceği ise şimdilik belirsiz durumda.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji