WhatsApp'ın yepyeni özellikleri yolda!

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp için yeni özellikler yolda.

WhatsApp'ın yepyeni özellikleri yolda!

Durum güncellemelerinin yanı sıra, sohbetler için de önemli bir değişiklik olacak.
Meta'nın mesajlaşma platformu WhatsApp, tüm cihazlarda yeni özelliklerle güncelleniyor. 

Alanında lider konumda bulunan WhatsApp, son dönemde Telegram'ın özelliklerini uygulamaya getirmesiyle gündemde. Grup katılımcı sayısının binlerce kişiye ulaşmasından anketler özelliğine kadar birçok işlev, Telegram'dan esinlenerek getirildi.Beta sürecinde yeni özellikleri test eden WhatsApp, şimdi de üç yeni işlevi içeren bir güncellemeye hazırlanıyor. Yakın zamanda ortaya çıkan yeniliklere gelin yakından göz atalım..

WhatsApp, kullanıcıların durum paylaşırken ses de atmasına izin verecek. Yeni güncellemede dikkat çeken özelliklerden biri bu. Şu anda ses paylaşımı gibi bir işlev bulunmuyor. Ancak yeni güncelleme ile bu mümkün olacak. 30 saniyeye kadar sesli notlar gönderilebilecek.

Uygulamaya gelecek bir başka özellik ise yukarıdaki ekran görüntüsünde görünüyor. 

WhatsApp, kullanıcılar için resmi bir WhatsApp sohbeti geliştiriyor. Bu sohbet aracılığıyla uygulama içerisinde ipuçları alabilecek, duyuruları görüp yeni özellikler hakkında bilgi edinebileceksiniz. WhatsApp'a gelecek ve şu an için test aşamasında olan üçüncü özellik ise ''Aramalar sekmesi''. 

Windows uygulamasında ortaya çıkan bu özellik, kullanıcılara kenar çubuğunda bir arama sekmesi sunuyor. Arama kartını açtığınız zaman, arama geçmişini ve ayrıntılarını görebileceksiniz. Bu özelliğin ne zaman geleceği ve mobil ekleneceği ise şimdilik bilinmiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji