Whatsapp sesli arama ile daha popüler olacak

Akıllı telefonların hemen hemen hepsinde yüklü olan whatsapp anlık mesajlaşma programı için sesli arama özelliği yakında geliyor. Bir kaç ay önceden sesli arama özelliğinin 2015 yılının ilk aylarında kullanılmaya başlayacağı belirtilmişti. Fakat sonradan

Whatsapp sesli arama ile daha popüler olacak

Akıllı telefonların hemen hemen hepsinde yüklü olan whatsapp anlık mesajlaşma programı için sesli arama özelliği yakında geliyor. Bir kaç ay önceden sesli arama özelliğinin 2015 yılının ilk aylarında kullanılmaya başlayacağı belirtilmişti. Fakat sonradan gelen haberler ile testlerin devam ettiğini ve gecikeceği açıklanmıştı.

Son gelen haberlere göre whatsapp sesli arama özelliği İOS işletim sistemlerinde test olarak denenmeye başladığı yönünde. Whatsapp için sesli arama özelliği geldikten sonra whatsapp'ın artık daha popüer hale geleceği ve normal konuşmaları azalatacağı yönünde belirtiliyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler