WhatsApp kullanıcıları dikkat!...

Teknoloji devi Apple'ın, geçtiğimiz aylarda tanıtımını gerçekleştiği iOS 7 ile beraber neredeyse tüm mobil uygulamalar yeni sürümlerini kullancı ile buluşturmuştu. Başta Facebook, Twitter ve Foursquare gibi popüler uygulamalar kendilerini iOS 7 için yenil

WhatsApp kullanıcıları dikkat!...

Teknoloji devi Apple'ın, geçtiğimiz aylarda tanıtımını gerçekleştiği iOS 7 ile beraber neredeyse tüm mobil uygulamalar yeni sürümlerini kullancı ile buluşturmuştu. Başta Facebook, Twitter ve Foursquare gibi popüler uygulamalar kendilerini iOS 7 için yenilerken, gözlerAylık 350 milyon aktif kullanıcıya sahipWhatsApp'a çevrildi.

iOS 7'nin arayüzüyle uyumlu olmayan grafiklere sahip mevcutWhatsApp sürümünün sık sık uygulama hatası vermesi de kullanıcıyı, kısa süre önce iOS ve Android ile uyumlu hale getirilen BlackBerry Messenger'a yönlendiriyordu. Özellikle iOS'ta her geçen kan kaybetmeye başlayan WhatsApp, geliştirdiği güncelleme ile bu duruma son vermeyi amaçlıyor. Yakın bir zamanda kullanıma sunulacağı tahmin edilen ve merakla beklenen yeniWhatsApp sürümünün ilk olarak görüntüleri sanal ortamlarda dolaşmaya başladı. iOS 7 için geliştilen özel tasarımın, işletim sisteminin grafik altyapısıyla uyumlu olması ve aynı sadeliği koruması da dikkatlerden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler