Whatsapp kullananlar engellenecek!

SMS'in yerini almış ve akıllı telefonu olan neredeyse herkesin kullandığı WhatsApp uygulaması yerine size birçok kişiselleştirme sunarak daha rahat bir kullanım sağlayan WhatsApp Plus kullananlar için bir sorun ortaya çıktı. Sadece kendi uygulamasının kul

Whatsapp kullananlar engellenecek!
SMS'in yerini almış ve akıllı telefonu olan neredeyse herkesin kullandığı WhatsApp uygulaması yerine size birçok kişiselleştirme sunarak daha rahat bir kullanım sağlayan WhatsApp Plus kullananlar için bir sorun ortaya çıktı.

Sadece kendi uygulamasının kullanılmasını isteyen WhatsApp'ın artık 3. parti uygulama olan WhatsApp Plus'ı kullananlar için 24 saatlik geçici engel uygulayacak. Bu süre içinde asıl WhatsApp sürümünü yükleyemeniz gerekirken yüklememeniz durumunda sizin yüklemenizi bekleyecek olan bu engelin kalıcı olma durumu bulunmuyor.



Aynı zamanda WhatsApp Plus gibi bir yapıdaki bir diğer 3. parti uygulama olan WhatsAppMD uygulaması için de geçerli olan bu durum şimdiden uygulanmaya başlandı.

Eğer sizde Whatsapp Plus ya da WhatsAppMD uygulamalarından birini kullanıyorsanız bu sorun ile karşılaşabilirsiniz. Bu sorunla karşılaşmamak için şimdiden asıl WhatsApp sürümüne dönmeniz daha iyi olacaktır.

Ayrıca bu soruna yol açacak diğer nedenler Whatsapp tarafından şöyle açıklanmış: 
Adres defterinde numaranız kayıtlı olmayan kişilere çok fazla mesaj göndermek. Tüm WhatsApp kişilerinizden mevcut telefon numaranızı adres defterlerine eklemelerini rica edin.
Kısa bir süre içerisinde birçok kişi tarafından engellenmek. Sadece sizden mesaj almak isteyen kişilerle iletişim kurduğunuzdan emin olun.
Adres defterinde numaranız kayıtlı olmayan kişilerle çok fazla grup oluşturmak. Tüm WhatsApp kişilerinizden mevcut telefon numaranızı adres defterlerine eklemelerini rica edin.
Aynı mesajı çok fazla kişiye göndermek. Aynı mesajı birçok kişiye göndermek içinToplu Mesaj Listeleri'ni kullanın.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler