WhatsApp için yeni özellik yolda!

WhatsApp, yeni güncellemeleriyle gelişmeye devam ediyor.

WhatsApp için yeni özellik yolda!

 Meta'nın mesajlaşma platformu, bu kez de başka bir özellik için kolları sıvadı.
Anlık mesajlaşma platformu WhatsApp, yeni güncellemeleriyle bambaşka boyuta geçiyor. Eski halinden eser kalmayan uygulama gerek tasarım, gerek özellik bakımından sürekli güncelleniyor.

Meta'ya ait şirket halihazırda birçok özelliği devrey alırken, kullanıcıların işini kolaylaştıracak başka yenilikler için de çalışmaya devam ediyor. Kısa süre önce Topluluk özelliğini kullanıma sunan WhatsApp, bu kez de gruplarla ilgili başka bir güncellemenin hazırlığına başladı.

GRUPLARA PROFİL FOTOĞRAFI GELİYOR
WhatsApp, yüzlerce katılımcıyı içeren gruplarlarda mesajlaşmaya ve başkalarıyla sohbetler edilmesine olanak tanıyor. Grup katılımcı sayısı az olduğu için eleştirilen şirket, yeni güncellemesiyle bu sayıyı 1000'e kadar çıkarttı. 

Şimdi ise yine grupları ilgilendiren önemli bir özellik için daha kollar sıvandı. Wabetainfo'nun aktardığına göre WhatsApp'ın son beta sürümünde gruplarda profil resmi görünmesiyle ilgili bir değişiklik fark edildi.
Yukarıdaki ekran görüntüsünden de anlaşıldığı üzere WhatsApp gruplarında artık profil fotoğraflarını görmek mümkün olacak. Bu özellik kimi kullanıcı tarafından çok fazla önemsenmezken, kimisi tarafından ise oldukça büyük öneme sahip. Zira en basit tanımla grupta konuştuğunuz yeni kişilerin ismini bilmediğinizde, fotoğrafından kolaylıkla ayırt edebilirsiniz. 
Grup üyesinin profil resmi yoksa ya da gizlilik ayarları nedeniyle kullanılmıyorsa, varsayılan profil fotoğrafı görünecek ve kişi adıyla aynı renkte olacak şekilde gösterilecek. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji