Whatsapp çöktü mü? Whatsapp neden açılmıyor

Türkiye'de binlerce kullanıcı Whatsapp uygulamasına ulaşamamaktan şikayetçi

Whatsapp çöktü mü? Whatsapp neden açılmıyor

Yılbaşına saatler kala kullanıcılar Whatsapp şoku yaşıyor. Sevdikleriyle Whatsapp üzerinden konuşan ve yeni yıl mesajı gönderenler Whatsapp a erişim sağlayamıyor. Akıllara whatsapp çöktü mü sorusu geliyor. an itibariyle Whatsapp ile mesaj göndermeye çalışanların mesajları iletilmiyor. Kullanıcılar bu sorunun yanıtını internette ve sosyal medyada arıyor. Kullanıcılar sosyal medyadan uygulamayı şikayet yağmuruna tutuyor. 
 

WhatsApp'a Türkiye'den erişim yeniden sağlanmaya başladı

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma ve sohbet uygulaması WhatsApp'a Türkiye'den erişim yeniden sağlanmaya başladı. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Ömer Fatih Sayan, Whatsapp'taki sorunun küresel boyuttaki teknik bir arızadan kaynaklandığını belirterek, "Whatsapp servislerinde küresel boyutta bir teknik arıza olduğu USOM tarafından raporlandı. Ülkemiz de bu kesintiden etkilenmekte. 2018 Yerli ve milli yazılımların yılı olacak. Mutlu yıllar" açıklamasında bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler