Uzaylılar gerçekten var mı? NASA'dan tarihi açıklama geldi

İnsanoğlunun yüz yıllardır cevabını aradığı 'Dünya dışı yaşam var mı?' sorusu halen cevaplanmış değil. Günümüzde de oldukça tartışılan UFO konusuna ilişkin NASA, tarihi bir açıklama yapacak. Detaylar haberimizde...

Uzaylılar gerçekten var mı? NASA'dan tarihi açıklama geldi

İnsanoğlunun yüz yıllardır cevabını aradığı 'Dünya dışı yaşam var mı?' sorusunun cevabı bugün ortaya çıkabilir. NASA'nın UFO görev gücü bugün toplandı. NASA'nın önümüzdeki haftalarda yayımlanması beklenen rapor öncesinde bugün tarihi bir açıklama yapması bekleniyor. Dünyanın gözü kulağı şu an NASA'da...

RAPORDAN ÖNCEKİ SON TOPLANTI
NASA'nın bugün toplanan araştır ekibi, fizikten astrobiyolojiye kadar çeşitli alanlarda uzmanlardan oluşuyor. Bu uzmanlardan oluşan ekip, UFO'lar hakkındaki gözlemlerini hükümet ve ticari sektörlerden toplanan verileri incelemek için kuruldu.

NASA'NIN YÜRÜTTÜĞÜ İLK SORUŞTURMA
Panelin en önemli yönlerinden biri ise hükümetin bir zamanlar askeri ve ulusal güvenlik yetkililerinin gizlilik kararı aldığı bir konunun NASA tarafından yürütülen ilk soruşturması olması.

AÇIKLAMA DÖNÜM NOKTASI OLACAK
NASA ve Pentagon'un ortak çalışmasının, UFO'lar hakkında yıllardır süregelen yaygın görüşleri saptırmak, çürütmek ve gözden düşürmek için onlarca yıl harcadıktan sonra ilk kez "resmi açıklama" yapması hükümet için bir dönüm noktası olarak değerlendiriliyor.

"YAŞAM İÇİN PEK ÇOK POTANSİYEL ORTAM VAR"
NASA'nın UAP'lerden sorumlu başkanı David Spergel'a NASA'nın herhangi bir uzaylı veya dünya dışı yaşamla karşılaşıp karşılaşmadığı hakkında yöneltilen soruya Spergel, "Artık dışarıda pek çok gezegen olduğunu biliyoruz, bu nedenle yaşam için pek çok potansiyel ortam var. Henüz Dünya'nın ötesinde yaşam bulamadık ama bakıyoruz" diye cevap verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji