Ürünü almayınca, dükkanı dağıttı

 Satın almış olduğunuz akıllı telefonunuzun sözleşmesinden memnun olmasaydınız ne yapardınız? Çoğu insan belki çalışanlara birkaç çirkin laf söylerdi yada söylemek isterdi ama kendilerini tutmaya çalışırlardı. İngiltere'nin Salford kentinde yaşayan 42 yaş

Ürünü almayınca, dükkanı dağıttı

 

Satın almış olduğunuz akıllı telefonunuzun sözleşmesinden memnun olmasaydınız ne yapardınız? Çoğu insan belki çalışanlara birkaç çirkin laf söylerdi yada söylemek isterdi ama kendilerini tutmaya çalışırlardı.

 

İngiltere'nin Salford kentinde yaşayan 42 yaşındaki Jason Codner isimli bir kişi, T-Mobile Store'da bu nedenle olay çıkardı. Codner'e göre aldığı ürün belirtilen şart ve koşullarda olmayınca geri vermek istedi. Ancak mağaza çalışanı geri iadeyi kabul etmeyince bu duruma çok sinirlenen müşteri ortalığı fena dağıttı. Duvarda ne varsa yere indiren kızgın adam hızını alamadı ve eline yangın söndürme tüpünü alıp etrafa fışkırtmaya başladı.

 

Olay İngiltere'nin Manchester mağazasında gerçekleşti. Neyseki olayda yaralanan olmadı. Ancak büyük hasar meydana geldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler