Ünlülere özel Facebook geliyor!

Daha elit bir kesimi hedefleyen Facebook'un bu uygulaması ünlüler, oyuncular ve sporcular arasında bir ağ oluşturmak üzere tasarlanmış olmasıyla dikkat çekiyor.17 Temmuz tarihinde Mentions'ı tanıttığı ve Facebook'ta her hafta ünlüler ve hayranları arasınd

Ünlülere özel Facebook geliyor!

Daha elit bir kesimi hedefleyen Facebook'un bu uygulaması ünlüler, oyuncular ve sporcular arasında bir ağ oluşturmak üzere tasarlanmış olmasıyla dikkat çekiyor.

17 Temmuz tarihinde Mentions'ı tanıttığı ve Facebook'ta her hafta ünlüler ve hayranları arasında 1 milyarın üzerinde etkileşimin gerçekleştiği kaydedildi.

Mentions uygulamasını yalnızca kimliği doğrulanmış sporcu, müzisyen ve aktörler kullanabilecek. Twitter ’daki mention konseptine benzer bir deneyim sunmayı amaçlayan bu uygulama ile kullanıcıların en popüler Facebook konularını da takip etmesi sağlanacak. 

Şimdilik yalnızca ABD 'de kullanılan uygulamanın yakın zamanda diğer ülkelerde de kullanıma açılacağına dikkat çekiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji