Twitter'dan yeni uygulama!

Twitter'da gün içinde sürekli değişen gündemi takip etmek için ne kadar zamana ihtiyacınız olduğunu hesaplayan bir uygulama geliştirildi.Twitter'da takip ettiğiniz her kişinin sosyal medyada neler paylaştığını ya da Twitter'da gün içinde sürekli değişen g

Twitter'dan yeni uygulama!

Twitter'da gün içinde sürekli değişen gündemi takip etmek için ne kadar zamana ihtiyacınız olduğunu hesaplayan bir uygulama geliştirildi.

Twitter'da takip ettiğiniz her kişinin sosyal medyada neler paylaştığını ya da Twitter'da gün içinde sürekli değişen gündemi takip etmek için ne kadar zamana ihtiyacınız olduğunu hesaplayan bir uygulama geliştirildi.

Twitter'a ayak uydurmak, hashtag ve trend topic'lere yabancı kalmamak için zaman yönetimi çok önemli. Bu hesaplama aracı sayesinde günde kaç saatinizi Twitter'a ayırdığınızı da görebilirsiniz.

.Medyada neler paylaştığını ya da Twitter'da gün içinde sürekli değişen gündemi takip etmek için ne kadar zamana ihtiyacınız olduğunu hesaplayan bir uygulama geliştirildi.Twitter'a ayak uydurmak, hashtag ve trend topic'lere yabancı kalmamak için zaman yönetimi çok önemli. Bu hesaplama aracı sayesinde günde kaç saatinizi Twitter'a ayırdığınızı da görebilirsiniz.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji