Twitter'a yeni özellik geldi

Sosyal paylaşım sitesi Twitter, kullanıcıların istenen bir mesajı özel mesaj olarak gönderilmesini sağlayan yeni bir servisi hizmete sundu. Mobil cihazlarda uygulama ya da tarayıcı üzerinden kullanılabilen özellik yardımı ile istenen bir içerik hızlı bir

Twitter'a yeni özellik geldi

Sosyal paylaşım sitesi Twitter, kullanıcıların istenen bir mesajı özel mesaj olarak gönderilmesini sağlayan yeni bir servisi hizmete sundu. Mobil cihazlarda uygulama ya da tarayıcı üzerinden kullanılabilen özellik yardımı ile istenen bir içerik hızlı bir şekilde özel mesaj olarak paylaşılabiliyor.

'DİREKT MESAJ İLE PAYLAŞ'

Bu özellik yardımı ile üyeler istedikleri bir içeriği yine istedikleri bir arkadaşı ile Twitter üzerinden doğrudan mesaj yöntemi ile paylaşabiliyor. Türkiye'de de aktif olan sunulan özellik, mobil cihazlarda uygulamayı açtıktan sonra istenen mesajın üzerine basılı tutup menüden 'Direkt mesaj ile paylaş' yazısına tıklayarak kullanılabiliyor.

ÖZELLİK SADECE MOBİLDE DEĞİL

Yeni özellik tarayıcı üzerinden de twitter.com sitesi yardımı ile kullanıbiliyor. Bu özelliği kullanmak için mesajın yanında bulunan üç noktaya tıklayıp 'Direkt mesaj ile paylaş' ifadesine dokunmak yeterli oluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji