Türkler İsrail'e savaş açtı

İsrail'in Gazze'ye düzenlediği operasyonlara ilişkin tepkiler çığ gibi büyüyor.

Türkler İsrail'e savaş açtı

İsrail'in Gazze'ye düzenlediği operasyonlara ilişkin tepkiler çığ gibi büyüyor. 500 bin üyesi bulunan sanal ordu Ay Yıldız Tim, İsrail'e bağlı internet sitelerine geniş kapsamlı saldırı başlattı. Bu saldırıya Arap dünyasının da destek verdiği belirtildi. Saldırının başladığı günden itibaren bine yakın İsrail sitesinin hacklendiğini belirten Ay Yıldız Tim yetkilileri, İsrail'e göz yuman BM'nin internet sitesini de hackleyeceklerini söyledi. Öte yandan, dünya hack olaylarını kontrol eden ABD'nin zone-h şirketinin kurucusu Roberto Preatoni, hack saldırılarını doğruladı.

Hacklenen sitelerin www.ayyildiz.org adresinde verildiği belirtildi.

Filistin'e saldıran İsrail'e sanal savaş açan "Ay Yıldız Tim" adlı Türk hackerlar, 3 bin kişiyle aynı anda İsrail ve ABD'deki internet sitelerini çökertmeyi planlıyor.

Timin Eskişehir üyeleri, İsrail'in Filistin'e yaptığı saldırıları durdurmadığı takdirde, 3 bin kişilik hacker grubunun sanal alemde ulusal saldırı başlatacağını söyledi. Ay Yıldız Tim yetkilileri, "Biz Ay Yıldız Tim üyeleri olarak, Filistin'de sivil halka yapılan bu zulüm karşısında böyle bir saldırıya mecbur kaldık. Çökerteceğimiz siteler; İsrail ve ABD veri tabanlı tüm web sayfaları, İsrail ve ABD resmi ve sivil kuruluşların sistemleridir. En önemlisi, İsrail ordusuna ait sanal sistemler hedefimizi oluşturuyor. Yapılacak saldırı sonucu İsrail hiç bir şekilde sanal işlem yapamayacak. Ayrıca İsrail'in bankalarının veri sitemine ağır bloke koymayı planlıyoruz. İsrail'e, Filistin'deki saldırıları misliyle geri dönecek. Osmanlı zamanında atalarımızın Filistin'e yaptığı desteği unutmadık. Aynı desteği bugün Türk gençleri olarak biz vereceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji