Türkiye'de internet çöktü

Tüm Türkiye'de internete erişim kesildi. Şok kesinti 2 saat sürdü. Müsteri hizmetlerine ulaşamayan abonelerse öfkeli. Tüm Türkiye'de internet göçtü.Tüm Türkiye'de 22:00 sularından itibaren kesilen internet erişimi 23:40 itibariyle yeniden sağlanmaya başla

Türkiye'de internet çöktü

Tüm Türkiye'de internete erişim kesildi. Şok kesinti 2 saat sürdü. Müsteri hizmetlerine ulaşamayan abonelerse öfkeli. Tüm Türkiye'de internet göçtü.

Tüm Türkiye'de 22:00 sularından itibaren kesilen internet erişimi 23:40 itibariyle yeniden sağlanmaya başlandı. Ancak kesinti süresince 4440375 numaralı TTNet müsteri hizmetlerine ulaşılamaması internet kullanıcılarını çileden çıkardı. Bu kesintinin neden yaşandığı ise hala bilinmiyor.

TTNet'ten konu ile ilgili henüz bir açıklama yapılmış değil. Türk Telekom sunucunlarında barınan Türkiye'nin en büyük sitelerine dahi kesinti süresince erişim sağlanamadı. Türk Telekom yetkililerinin kesinti ile ilgili bir açıklama yaparak, yaşanan aksaklığın neden kaynaklandığını aboneleri ile paylaşması bekleniyor.

 TTNet kullanıcılarının internete erişemediği dakikalarda Tivibu kullanıcılarının Tivibu üzerinden televizyon kanallarını izleyebilmesi ise dikkat çekti.

 TTNet internet erişiminin tüm Türkiye'de kesilmesi internette anında yankılandı. Twitter kullanıcıları 3G ve diğer internet servis sağlayıcıları ile bağlanıp TTNet'in kesintisini arkadaşları ile paylaştı. Olağanüstü kesinti yarım saat içersinde Twitter'da TT oldu.

 Türkiye böylece internet kesintisini internetten öğrenmiş oldu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji