Türk Telekomdan büyük kolaylık

Türk Telekom ile çeşitli sebeplerle borçlu müşteriler hakkında icra takibi başlatılmış olup, ancak bugüne kadar kendisine ulaşılamayan ve ödeme yapmayanlar için 15 Haziran 2010 tarihine kadar borcunu ödemeleri halinde şahsa özel bir indirim kampanyası baş

Türk Telekomdan büyük kolaylık

Türk Telekom ile çeşitli sebeplerle borçlu müşteriler hakkında icra takibi başlatılmış olup, ancak bugüne kadar kendisine ulaşılamayan ve ödeme yapmayanlar için 15 Haziran 2010 tarihine kadar borcunu ödemeleri halinde şahsa özel bir indirim kampanyası başlatıldı.

Söz konusu kampanya ile borçlu müşteri sadece ana para ile birlikte işleyen faizin yalnızca % 10’nu ödeyerek takipteki dosyasını kapatabilecektir.

Borçlulara çok önemli oranda indirim sağlayan ve müşteri memnuniyeti kapsamında başlatılan bu kampanya hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyen müşteriler Türk Telekom Ofislerden daha detaylı bilgi alabilirler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji