Trabzonlu Teknik Adamlar Kongrede

Trabzonspor alt yapı koordinatörü ve TÜFAD Trabzon şubesi Eğitim Danışmanı Yrd.Doç.Dr.Hamit Cihan’ında ders anlatacağı 5. Bilim Kongresi Ankara’da başladı.                      Ankara Hacettepe üniversitesi konferans salonunda başlayan uluslar arası “Antr

Trabzonlu Teknik Adamlar Kongrede

Trabzonspor alt yapı koordinatörü ve TÜFAD Trabzon şubesi Eğitim Danışmanı Yrd.Doç.Dr.Hamit Cihan’ında ders anlatacağı 5. Bilim Kongresi Ankara’da başladı.                      

Ankara Hacettepe üniversitesi konferans salonunda başlayan uluslar arası “Antreman Bilimi Kongresine” TÜFAD Şube başkanı Nurettin Balaban,TÜFAD Eğitim danışmanı ve Trabzonspor alt yapı koordinatörü Hamit Cihan’ın yanı sıra  Trabzonspor eski yardımcı antrenörü Muzaffer Bilazer,Mutlu Dervişoğlu,Tuncay Aslantürk katıldı.           

3 gün sürecek olan  kongrede başlıca konular Antreman bilimi,
Antrenörlük pedogojisi,Dayanıklılık çalıştayı,Sürat ve çabukluk çalıştayı,Kuvvet Çalıştayı,Dayanıklılık uygulamaları,Çocuk ve Gençlerde yetenek ve yetenek sorunları,Dar alan oyunları fizyolojisi,Dünden bugüne sporcu beslenmesi,Portekizde alt yapı uygulamaları,Yükselti antremanları,kas glikojen depoları ve antreman etkileşimi ,futbol oyun analizi ,Life Kinetik,Avrupa ve Türk futbolunda oyun felsefesi ,spor sakatlıklarında antrenör –hekim işbirliği olup  15 in üzerinde  yabancı ,20 ye yakın yerli hocalar ders anlatacak.             

“Futbolda alt yapı ve testler”konusunu sunacak olan Yrd.Doç.Dr.Hamit Cihan  bugün  kürsüye çıktı.          

TÜFAD Trabzon şube başkanı  Nurettin Balaban böyle önemli bir kongrede Trabzon’lu bir hocanın bu kadar yerli ve yabancı katılımcılara özellikle “Futbolda alt yapı ve testler”konusunu anlatmasını tüm Trabzon futbol kamu oyununun taktirlerine bırakıyorum.
                
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji