Trabzon'da açılışlar yapıldı

Avea Üst Yöneticisi (CEO) Erkan Akdemir, geçen yıl 5 bin 353 olan Avea İletişim Merkezi ve alt bayi sayısını yüzde 25 artırarak 7 bin 862'ye yükselttiklerini belirterek, bu yıl ise satış ve bayi kanalına 45 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi.Yeni

Trabzon'da açılışlar yapıldı

Avea Üst Yöneticisi (CEO) Erkan Akdemir, geçen yıl 5 bin 353 olan Avea İletişim Merkezi ve alt bayi sayısını yüzde 25 artırarak 7 bin 862'ye yükselttiklerini belirterek, bu yıl ise satış ve bayi kanalına 45 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi.
Yeni kurulan Avea bayilerinin açılışını yapmak üzere Trabzon'a gelen Akdemir, basın toplantısında, Avea'nın Türkiye'nin en hızlı büyüyen mobil iletişim operatörü olduğunu ifade etti.

Trabzon ve Rize'de 7 iletişim merkezi açılışı yapacaklarını belirten Akdemir, ''Her ay yeni bir ilde yeni bir yatırım atağı içerisindeyiz. Bugün de Karadeniz bölgemizdeki açılışlarımızı gerçekleştiriyoruz. Aralık 2010 tarihinde 5 bin 353 olan Avea İletişim Merkezi ve alt bayi sayımızı yüzde 25 artırarak 7 bin 862'ye yükselttik. 2011 yılında ülkenin dört bir yanında satış ve bayi kanalına 45 milyon liralık yatırım yaptık'' diye konuştu. 
Açılışı yapılacak bayilerle bölgeye istihdam sağlandığına işaret eden Akdemir, abonelerin aldığı hizmet kalitesinin de her geçen gün önemli ölçüde artış gösterdiğini vurguladı.
Erkan Akdemir, faturalı hat aboneliği konusunda da hızlı bir artış sağladıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

avea_acilis2.jpg

''Türkiye genelinde şu ana kadar dekorasyonunu yenilediğimiz 350'ye yakın noktada hem cihaz hem hat satışları hızla devam ediyor. Bu değişimle özellikle faturalı hat aboneliği konusunda hızlı bir artış sağladık. Bir yanda yenilikçi ve müşteri beklentilerine cevap veren kampanyalar düzenlerken, diğer yandan da hizmet kalitesini daha yükseltmek için yeni satış kanalları oluşturuyoruz. Bu çalışmalar doğrultusunda son beş çeyrekte artan performansımızla kendi çeyrek rekorumuzu kırıyoruz. 313 dakika konuşma süresi ile sektördeki liderliğimiz sürüyor.'' 

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde, bu akşam Inter ile karşılaşacak olan Trabzonspor'a da başarılar dileyen Akdemir, beraberindeki Avea yöneticileri ile maç için hazırlanan ve Trabzonzonsor ile Inter'ın logolarının yer aldığı kaşkolla fotoğraf çektirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji