Trabzon yeniden hayata bağlandı!

Türk Telekom’un kent merkezi ile 11 ilçedeki kablolu internet erişimindeki yaptığı iyileştirme çalışmaları sonucu yeniden internet erişimi sağlanmaya başlandı. Network Operasyon Müdürü Ömer Güçlü Güven yaptığı açıklamada, “Erişimdeki sorun ortadan kalktı.

Trabzon yeniden hayata bağlandı!

Türk Telekom’un kent merkezi ile 11 ilçedeki kablolu internet erişimindeki yaptığı iyileştirme çalışmaları sonucu yeniden internet erişimi sağlanmaya başlandı.

 

Network Operasyon Müdürü Ömer Güçlü Güven yaptığı açıklamada, “Erişimdeki sorun ortadan kalktı. Aslında zaten bir sorun da yoktu sadece iyileştirme çalışmaları yapıldı. 11 ilçede iyileştirme çalışması yapılırken kısmi kesinti gerçekleşti. 08:00 ile 10:30 arası yapılan çalışmalar sonrası internet erişimi 10:30’dan sonra yeniden sağlanmaya başlanmıştır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji