Telefon şarj eden ceket üretildi

Arkasında güneş panelleri yer alan ceketler, ön kısımlarındaki ceplerde güneş enerjisinin elektrik enerjisine dönüştürülmesi ile USB bağlantı noktası üzerinden telefonları şarj edebiliyor.SU GEÇİRMEZ ÖZELLİKTEİki telefon aynı anda şarj edilebilirken güneş

Telefon şarj eden ceket üretildi

Arkasında güneş panelleri yer alan ceketler, ön kısımlarındaki ceplerde güneş enerjisinin elektrik enerjisine dönüştürülmesi ile USB bağlantı noktası üzerinden telefonları şarj edebiliyor.

SU GEÇİRMEZ ÖZELLİKTE

İki telefon aynı anda şarj edilebilirken güneş panelleri esnek formda ve ceketin geneli gibi su geçirmez özellikteler. Pvilion tarafından üretilen paneller, ihtiyaç duyulmadıkları taktirde çıkartılarak, genel yükü de hafifletebiliyorlar.

CEKETİN GELİRLERİ BAĞIŞLANACAK

Teknolojik ceketinin satış fiyatı erkek ve kadın modellerinde 599 dolar olarak açıklandı. Satışlardan elde edilen gelirin yüzde 50’si ise çocuklar için çeşitli olanaklar sağlayan Fresh Air Fund adlı kuruluşa bağışlanacak. Fresh Air Fund, New York’lu ailesiz çocuklara aile bulma, yaz döneminde bir ailenin evinde misafir olarak kalmalarını organize etme gibi bir dizi yardıma olanak sağlayan bir fon.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji