Teknoloji devi rakibine muhtaç kaldı!

Apple ve Samsung arasında çekişmeler ve mahkemeler olduğu gibi iki şirketin ortaklaşa iş yaptıkları zamanlarda oluyor. Geçtiğimiz günlerde Apple’ın çip üretiminde Samsung’a muhtaç olmamak için bir firmayla anlaştığı ve çiplerini artık kendi üreteceği duyu

Teknoloji devi rakibine muhtaç kaldı!

Apple ve Samsung arasında çekişmeler ve mahkemeler olduğu gibi iki şirketin ortaklaşa iş yaptıkları zamanlarda oluyor. Geçtiğimiz günlerde Apple’ın çip üretiminde Samsung’a muhtaç olmamak için bir firmayla anlaştığı ve çiplerini artık kendi üreteceği duyurulmuştu. Ancak bu haberin ardından Apple'ın henüz çip üretimine hazır olmadığı anlaşıldı ve teknoloji devi yine Samsung’a muhtaç kaldı.

Yeni gelen haberlere göre Apple, 14 nanometrelik yeni A9 çiplerinin üretilmesi için yine Samsung ile anlaşmaya vardı. İddiaya göre 3 yıllık imzalanan sözleşmenin sonucu olarak, çiplerin üretimine 2015 yılı gibi başlanacak ve yine 2015 yılı içinde çıkacak iPhone 7'de bu çipler kullanılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler