Tasarımcıların yüzünü güldüren haber

Profesyonel, tasarım ürünleri tablet devi Wacom, yeni Cintiq Companion 2 tablet ile birlikte, Cintiq 27QHD ve Cintiq 27QHD touch cihazlarını duyurdu. Bu duyuru, profesyonel tasarımcıların yüzünü güldürdü.Eşsiz bir esneklik için evde veya iş yerinde Mac ve

Tasarımcıların yüzünü güldüren haber

Profesyonel, tasarım ürünleri tablet devi Wacom, yeni Cintiq Companion 2 tablet ile birlikte, Cintiq 27QHD ve Cintiq 27QHD touch cihazlarını duyurdu. Bu duyuru, profesyonel tasarımcıların yüzünü güldürdü.

Eşsiz bir esneklik için evde veya iş yerinde Mac veya PC’ye bağlanabilir özellikli olan tablet, mümkün olan en iyi ekran üzerinde kalem deneyimini sunuyor. Profesyonel dijital içerikçiler için güçlü bir dokunmatik ekranlı tablet olan Cintiq Companion 2 ürününün tanıtımında bazı özellikler de gün yüzüne çıktı.

Ürün, benzeri görülmemiş bir özgürlük ve esneklik sunarak, kullanıcıların her yerde keşfe çıkmasına imkân tanıyor. Wacom’un yeni mobil çözümü, bir Cintiq’in sunduğu tüm girdi kapasitesiyle beraber tam özellikli bir Windows 8 tablet olarak çalışabiliyor ya da ihtiyaç olduğunda, Cintiq Connect ile ev veya ofisteki Mac veya PC’ye bağlanarak, profesyonellerin yıllardır güvendiği, kalem performansıyla ünlü birincil veya ikincil bir Cintiq ekranı olarak işlev görebiliyor.

2048 farklı basınç hassasiyeti seviyesi ve eğme algısıyla Cintiq Companion 2’nin Pro Pen ürünü, Adobe, Autodesk, Corel, Smith Micro, Pixologic ve daha pek çokları gibi şirketlerin yazılım uygulamalarıyla birlikte kullanıldığında tıpkı geleneksel bir fırça, kalem veya markör gibi çalışıyor. Kalem ve yüksek çözünürlüklü ekran (2560 x 1440) etkileşerek, sınırlı bir parlamayla gerçekçi bir kağıt ve kalemle çalışma hissi sağlıyor. Ressamlar ve tasarımcıların kalem kağıt çizimlerinin aynısını tablette yapabilme imkanını genişleten Wacom, hızlı bir biçimde ayrıntılı ve düzgün malzeme üretme imkanı sunuyor.

2 YENİ ÜRÜN DAHA

Wacom ayrıca; Cintiq 27QHD ve Cintiq 27QHD touch cihazlarını da duyurdu. Gelmiş geçmiş en iyi pen-on-screen ve renk performansının yanında geniş bir çalışma yüzeyine sahip olan ürünler, Profesyonellerin artan taleplerini karşılamak üzere Cintiq 27QHD ile Cintiq 27QHD touch isimleriyle piyasaya çıkıyor. Gelmiş geçmiş en iyi pen-on-screen performansına sahip, Wacom’un yeni ana ürünü Cintiq geniş, edge-to-edge cam çalışma yüzeyiyle, göz alıcı renkleri ve ergonomiye gösterdiği özenle sanatçıları ve tasarımcıları mest edecek cinsten. 27” ekranı sonsuz bir yüzey hissi uyandırırken, sanatçıların ve tasarımcıların gerçek anlamda büyük resmi görebilmelerini sağlıyor. Doğal ve içgüdüsel bir iş akışını desteklemeye yardımcı olmak üzere, Cintiq 27’nin, ekranın

veya masanın herhangi bir yerine konabilen yeni ExpressKeyTM Uzaktan Kumandası, kullanıcılara, özelleştirilebilir klavye kısa yollarının ve dönüştürücülerin nasıl, ne zaman ve nerede uygulanacağına dair daha fazla esneklik imkanı ve güç tanıyor. Ayrıca, Cintiq 27 çeşitli stand seçenekleri sunarak, kullanıcılara Cintiq ile saatler boyunca farklı açılarda rahatça çalışma özgürlüğünü ve esnekliğini sunuyor.

RENKLER GERÇEK HAYATTAKİ GİBİ

Renk açısından kritik iş akışı olan profesyoneller, Cintiq 27QHD’nin 1.07 milyar renk ile Adobe’nin renk skalasının yüzde 97’sini görüntüleyebilen gerçek hayattaki gibi bir renk kalitesinden faydalanmış olacak. Sanat, tasarım, görüntü düzenleme ve 3 boyutlu animasyonlarda en yüksek kalitede üretimin ihityacı, bu ürünlerle birlikte karşılanmış oldu. Sanatçılar bir projenin basım veya diğer çıktı aşamalarındaki renkleriyle uyumlu olacağından Cintiq’in yeni ürünleri ile daha da emin olabilecekler. Türkiye’de de satışa sunulacak ürünü profesyonel tasarımcılar, mimarlar dört gözle bekliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler