Stüdyo'da eşcinsel kavgası

TVEM'de Adnan Aybaba ile Murat Özarı,eşcinsel olduğu için hakemlikten uzaklaştırılan Halil İbrahim Dinçer için birbirine girdi. Sinirlerin gerildiği programda ünlü yorumcular arasında sert diyaloglar yaşandı. Aybaba daha önce de Taraf yazarı Mehmet Barans

Stüdyo'da eşcinsel kavgası


TVEM'de Adnan Aybaba ile Murat Özarı,eşcinsel olduğu için hakemlikten uzaklaştırılan Halil İbrahim Dinçer için birbirine girdi. Sinirlerin gerildiği programda ünlü yorumcular arasında sert diyaloglar yaşandı. Aybaba daha önce de Taraf yazarı Mehmet Baransu ile tartışmış reklam ikili birbirlerinin üzerine yürümüştü!

TVEM'de yayınlanan Serbest Vuruş programında, Trabzonlu Halil İbrahim Dinçdağ isimli futbol hakeminin eşcinsel olduğu için hakemlikten uzaklaştırıldığı iddiası tartışıldı.

Programın yorumcularından Adnan Aybaba, hakeme destek çıktı, "Ben bu kardeşimin yerinde olsam Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne giderim, bu ezilmenin hesabını sorarım" dedi. Murat Özarı, bu yorumun ardından sert çıktı.

TAKSİM ÖRNEĞİNİ VERDİ

Özarı, "Bu arkadaşımız bilinen bir kişi olduğu için böyle konuşuyosun, Taksim'deki eylemlere katılıyor musun?" ifadelerini kullanınca ortam gerildi.

O HAKEM KONUŞTU

Halil İbrahim Dinçer, bu tartışmalardan sonra programa katıldı, "Ben Türkiye'de 5 yıldır yaşayan bir ölüyüm. Benim yaşadığım magazinsel bir olay değil, özel hayat ihlalidir." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler