Spotify, Apple Watch için yeniden tasarlandı!

Müzik ve podcast uygulaması Spotify, Apple'ın akıllı saatleri Apple Watch için önemli bir güncellemeye kavuştu. Tasarım baştan aşağı yenilendi.

Spotify, Apple Watch için yeniden tasarlandı!

Her platformda sık sık güncellenen Spotify, bir süredir sorunlarla boğuşan Apple Watch için de önemli bir güncellemeye kavuştu. Müzik ve podcast şirketi, uygulamayı Apple Watch için yeniden tasarladı ve daha iyi kullanıcı deneyimi sunacak şekilde güncelledi.

Yeni güncelleme tasarım değişikliğinin yanı sıra, çevrimdışı dinlemeyle ilgili de bazı değişiklikler içeriyor. İşte tüm detaylar...

APPLE WATCH'TA YENİ SPOTIFY DENEYİMİ
Spotify'ın ana ekranı Apple Watch için yeniden tasarlandı. Buna ek olarak kullanıcılar, Kitaplık bölümünden en sevdiği müzik ve podcast'lere göz atıp seçebilir. Ayrıca saat üzerinden daha hızlı müzik indirileceği de yine güncelleme notları arasında.Göze çarpan bir başka değişiklik ise daha büyük resimler, animasoylnar ve bir şarkıyı beğenmek için kaydırma seçeneğinin yer alması. Şu anda Spotify'ın yeniden tasarlanan güncellemesi, iOS uygulaması için kademeler halinde sunulmaya başladı. Kullanıcılar çok yakında yeni güncellemeyi yükleyip, akıllı saatlerinde en iyi deneyimi yaşayabilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler