Sporcu Peugeot'a yüz nakli

 Markanın 508 ile başlayan yeni ön yüzüne kavuşan RCZ, genel hatlarıyla makyajlandığını inkar ediyor. İç mekanda da yeniliğe gitmeyen markanın yeni jant tasarımlarıysa övgüyü hak ediyor. Mat siyahla bakırın buluşması Yeni yılın ilk çeyreğinde pazara sunul

Sporcu Peugeot'a yüz nakli

 

Markanın 508 ile başlayan yeni ön yüzüne kavuşan RCZ, genel hatlarıyla makyajlandığını inkar ediyor. İç mekanda da yeniliğe gitmeyen markanın yeni jant tasarımlarıysa övgüyü hak ediyor.
 
Mat siyahla bakırın buluşması
 
Yeni yılın ilk çeyreğinde pazara sunulacak olan makyajlı RCZ, Paris Otomobil Fuarı'nda yeni bir konsept ile birlikte tanıtıldı. RCZ R Concept isimli araç, mat siyah gövde rengiyle dikkat çekiyor. Bakır renkli tavan bandı mat siyah rengin üzerinde daha dikit çekici bir hal alırken, bakırın ön panjur ve jantlardaki detaylarda da kullanılması tasarımda bir bütünlük oluşturuyor. Peugeot, konsept olarak tanıttığı aracı üretmeyi ciddi şekilde düşünüyor. Öyle ki Fransız marka, aracın 2013'ün sonunda pazara sunabileceğini açıkladı.
 
260 beygirle zirveye oturacak
 
Peugeot RCZ R'da kullanılan motor, 1.6 litrelik THP motordan başkası değil. Yapılan geliştirmelerle birlikte motor gücü 260 beygire kadar ulaştırılmış. Aracın üretilmesi halinde RCZ R, markanın seri üretim en güçlü otomobili konumuna ulaşacak. Araçta Torsen sınırlı kaymalı diferansiyelle birlikte özel süspansiyon ve lastikler kullanılacak.  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler